StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

По вуха застряг: Том Круз вже познайомився з дітьми своєї російської коханої

21 лютого 2024, 02:45
Тому Круз закрутив новий роман з дочкою екс-депутата Держдуми РФ Ельсіною Хайровою і вже познайомився з її дітьми від шлюбу з російським олігархом.
Круз, російська баба
Тому Круз вже познайомився з дітьми своєї російської коханої / колаж Главред, скріншоти з відео

Відомий голлівудський актор тому Круз, який нещодавно підтвердив роман з дочкою ексдепутата Держдуми країни-агресора РФ – світською левицею Ельсіною Хайровою – познайомився з її дітьми від попереднього шлюбу. Як повідомляє портал Раді Six з посиланням на інсайдера, 61-річний актор вже активно намагається налагодити з ними стосунки.

Як відомо, 36-річна Ельсіна Хайрова має сина і дочку від ексшлюбу з союзником Путіна, російським олігархом Дмитром Цвєтковим. До слова, подружжя розірвало шлюб у 2021 році. А потім дочка ексдепутата Держдуми РФ отримала британське громадянство.

Хайрова, діти
Ельсіна Хайрова з дітьми від попереднього шлюбу

Нагадаємо, в травні 2023 року відому латиноамериканську поп-співачку Шакіру помітили разом під час однієї з гонок Формули-1-на Гран-прі Майамі - якраз в компанії Тома Круза. Двоє знаменитостей носили темні сонцезахисні окуляри і широко посміхалися фотографам.

відео дня

Тепер Круз офіційно зустрічається з Ельсіною Хайровою - донькою депутата Держдуми країни-агресора РФ і колишньою дружиною російського олігарха Дмитра Цвєткова.

До цього тому Круз тричі був одружений - на актрисі Мімі Роджерс, голлівудській зірці Ніколь Кідман (у них двоє дітей - дочка Ізабелла Джейн і син Коннор Ентоні) і на актрисі Кеті Холмс (у них дочка Сурі).

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти