StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Перевзуватися не стану: пасія Началджіоглу розповіла, чому не переходитиме на українську мову

16 квітня 2024, 11:21оновлено 16 квітня, 12:23
Пасія Началджіоглу написала, чому вона не хоче говорити українською мовою.
Блогер Анастасія розповіла, чому не збирається переходити на українську мову
Блогерка Анастасія розповіла, чому не збирається переходити на українську мову / Колаж Главред, фото Instagram/anastasija_foxy2

Нова обраниця екс-чоловіка зрадниці Лорак, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, блогерка Анастасія розповіла, чому незважаючи на вторгнення Росії в Україну, продовжує розмовляти російською мовою, обґрунтувала свою "позицію" в Instagram.

За словами перукарки, "з самого її дитинства всі говорили російською". "Я навчалася в російськомовних (прошу зауважити) державних установах. Мені так зручно. Я думаю цією мовою, я говорю цією мовою. Я в ідеалі володію українською мовою, але, перевзуватися не стану, так як мені зручно так", - каже вона (орфографія збережена в оригіналі - авт.).

За словами нової пасії турецького громадянина, вона не винна в тому, що "не так давно все було мовою агресора". "Тому ці питання не до мене вже точно, а до того, хто дозволив від початку запровадити цю мову в Україні", - декларує перукарка Анастасія.

відео дня

Хто такий Мурат Налчаджиоглу?

Мурат Налчаджиоглу - турецький бізнесмен. Колишній чоловік співачки Ані Лорак (2009-2019), батько її єдиної доньки Софії (2011). Живе на дві країни - Україну і Туреччину.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, Налчаджиоглу розлучився зі своєю другою дружиною, візажисткою Лілією Реус. Він також повідомив, що не живе з Реус із жовтня минулого року. Також він, реагуючи на емоційні слова своєї дівчини Анастасії, сказав, що планує прожити з нею до кінця свого життя.

Раніше Анастасія опублікувала сварку з Налчаджиоглу. У різкій формі дівчина сказала, що вона і Мурат один одному не підходять, зокрема, через публічність турецького бізнесмена.

Крім того, Мурат Налчаджиоглу полетів на відпочинок із коханою до Італії та прогулявся з її сестрою.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти