StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Перевзуватися не стану: пасія Началджіоглу розповіла, чому не переходитиме на українську мову

16 квітня 2024, 11:21оновлено 17 червня, 17:49
10426
Пасія Началджіоглу написала, чому вона не хоче говорити українською мовою.
Блогер Анастасія розповіла, чому не збирається переходити на українську мову
Блогерка Анастасія розповіла, чому не збирається переходити на українську мову / Колаж Главред, фото Instagram/anastasija_foxy2

Нова обраниця екс-чоловіка зрадниці Лорак, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, блогерка Анастасія розповіла, чому незважаючи на вторгнення Росії в Україну, продовжує розмовляти російською мовою, обґрунтувала свою "позицію" в Instagram.

За словами перукарки, "з самого її дитинства всі говорили російською". "Я навчалася в російськомовних (прошу зауважити) державних установах. Мені так зручно. Я думаю цією мовою, я говорю цією мовою. Я в ідеалі володію українською мовою, але, перевзуватися не стану, так як мені зручно так", - каже вона (орфографія збережена в оригіналі - авт.).

За словами нової пасії турецького громадянина, вона не винна в тому, що "не так давно все було мовою агресора". "Тому ці питання не до мене вже точно, а до того, хто дозволив від початку запровадити цю мову в Україні", - декларує перукарка Анастасія.

відео дня

Хто такий Мурат Налчаджиоглу?

Мурат Налчаджиоглу - турецький бізнесмен. Колишній чоловік співачки Ані Лорак (2009-2019), батько її єдиної доньки Софії (2011). Живе на дві країни - Україну і Туреччину.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, Налчаджиоглу розлучився зі своєю другою дружиною, візажисткою Лілією Реус. Він також повідомив, що не живе з Реус із жовтня минулого року. Також він, реагуючи на емоційні слова своєї дівчини Анастасії, сказав, що планує прожити з нею до кінця свого життя.

Раніше Анастасія опублікувала сварку з Налчаджиоглу. У різкій формі дівчина сказала, що вона і Мурат один одному не підходять, зокрема, через публічність турецького бізнесмена.

Крім того, Мурат Налчаджиоглу полетів на відпочинок із коханою до Італії та прогулявся з її сестрою.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти