StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Батько Фріске розкрив справжнє обличчя Шепелєва - б'є собак та боїться тварин

14 вересня 2023, 12:33
5380
"Лицемір і брехун незвичайний", - це найм'якші слова, які Фріске може придумати для колишнього зятя.
Дмитро Шепелєв
Батько Фріске звинуватив Шепелєва в побитті тварин і лицемірстві / колаж: Главред, фото: instagram.com/dmitryshepelev

Білоруський ведучий Дмитро Шепелєв довгий час працював на українському телебаченні і на початку повномасштабної війни висловлював антивоєнні настрої. Втім, півтора року жахів і військових злочинів країни на болотах не тільки не зміцнили його переконання, а й штовхнули приповзти на колінах на головний пропагандистський телеканал в пошуку недоїдків з панського столу.

Так, через приниження і ліжко впливового чоловіка, Шепелєв став ведучим передачі про тварин. Один з епізодів Дмитро знімав в окупованому Маріуполі, що особливо обурило українську аудиторію.

Але батько покійної Жанни Фріске і колишній тесть Шепелєва Володимир Борисович не здивований - він давно називає зятя слизьким пристосуванцем, який готовий піаритися на чому завгодно, аби гроші платили.

відео дня

Так чоловік висловився про новий телепроєкт ведучого: крім того, що він зрадив свої людські принципи, він і до тварин в кадрі грає любов, причому безглуздо. Володимир Борисович розповів, коли Шепелєв бував у них в будинку, він міг проявити жорстокість до їх хатніх тварин, і улюбленці це відчували.

"У нас жила собачка невелика - джек-рассел-тер'єр, мила, добра. Так Шепелєв її вдарив ногою. Після цього джек-рассел ховався від нього. Шепелєв не любить собак і боїться їх. У будинку живуть вівчарки, які нікого не чіпають. Але коли приходив Шепелєва, вони починали гарчати. Він лицемір і брехун незвичайний. Мені просто смішно, що тепер він представляється захисником собак та інших звіряток. Напевно, хтось йому надає протекцію на телебаченні. Він нещира, дуже брехлива людина. Йому аби "бабки", - заявляє колишній тесть скандального ведучого.

Раніше китайська співачка-путіністка, яка співала у знищеному Маріуполі "Катюшу", назвала українців "нацистами" - Ван-Фан зганьбилася гучною заявою на пропагандистській прес-конференції.

Також стало відомо, що колишня одеситка Регіна Тодоренко, яка під час війни залишилася в РФ, стала ведучою тревел-шоу, в якому вона буде оспівувати країну-окупанта.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти