StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Став коханцем впливової людини": Приходько викрила зрадника Шепелєва

11 вересня 2023, 21:58
Анастасія Приходько розповіла, через яке місце Шепелєв заробив собі місце на пропагандистському телебаченні.
Дмитро Шепелєв, Анастасія Приходько
Анастасія Приходько розповіла, що Дмитро Шепелєв потрапив на росТБ через ліжко / колаж: Главред, фото : instagram.com/dmitryshepelev, instagram.com/prykhodko_official

Білоруський ведучий Дмитро Шепелєв, який працював з президентом України Володимиром Зеленським на шоу "Розсміши коміка", 24 лютого 2022 року засудив війну в Україні, за що його критикували в країні-окупанті.

Однак, через півтора кривавих роки, протягом яких рф продовжує віроломний терор мирного населення нашої країни, Шепелєв не просто перевзувся, а зробив максимально лицемірний вчинок. Ведучий прийняв пропозицію стати ведучим на одному з головних пропагандистських каналів країни-агресора, та відправився на зйомки в окупований Маріуполь.

Таке безчестя не змогли ігнорувати ні прості українці, ні українські зірки, з якими Дмитро колись співпрацював. Серед них виявилася співачка Анастасія Приходько, яка познайомилася з Шепелєвим під час її участі в Євробаченні.

відео дня

На своїй сторінці в Instagram вона заявила, що ведучий отримав роботу через ліжко - він знайшов впливового коханця, який допоміг йому засвітитися на росТБ.

"Скажу одне: це людина, яка продасть свою маму за гроші. Він став коханцем одного з впливових людей щоб отримати роботу на каналі, і як липучка липне до всіх, хто дасть йому грошей", - висловилася Приходько.

Пізніше вона підтвердила свої слова в інтерв'ю для Слави Дьоміна. Співачка зазначила, що все ще має перевірених інформаторів, які розповіли їй правду про кар'єру Дмитра Шепелєва.

Дмитро Шепелєв, Анастасія Приходько
Анастасія Приходько розповіла, що Дмитро Шепелєв потрапив на росТБ через ліжко / instagram.com/prykhodko_official

Раньше ексзірки "КВН" приїхали на Донбас і видали пропаганду про окупантів - Азамат Мусагалієв і Денис Дорохов до цього намагалися зберігати мовчання про війну в Україні.

Також стало відомо, що колишня одеситка Регіна Тодоренко, яка під час війни залишилася в РФ, стала ведучою тревел-шоу, в якому вона буде оспівувати країну-окупанта.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти