StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Розповідатиме про дрібну російську душонку: Тодоренко розхвалює РФ у новому шоу

10 вересня 2023, 07:59
Схоже, у Тодоренко зовсім не залишилося совісті і поваги до самої себе.
Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко не соромиться пропагувати країну, яка вбиває її співвітчизників / колаж: Главред, фото: t.me/todorenkoregina

Співачка і телеведуча українського походження Регіна Тодоренко, яка в кривавій і загарбницькій війні Росії проти України, обрала терористичну РФ, схоже нарешті визначилася на чию сторону встати.

Спойлер - це не Україна. На своїй сторінці в Instagram, Тодоренко поділилася трейлером нового російського шоу про те, яка красива терористична Росія, а також про те, де "захована" російська душа. Тепер Тодоренко - головна ведуча програми "Руссо туристо" і буде оспівувати "красу нашої країни".

Оскільки простим росіянами стають недоступні подорожі за кордон, терористична влада вирішила залучати зомбованих громадян насолодитися болотною глибинкою, щоб загордитися ще більше. І хто ж, як не Тодоренко, найкраще прорекламує це.

відео дня

Тим часом, підписники ведучої виявилися не в захваті і стали критикувати нові "досягнення" Тодоренко в країні-агресорі.

"Тепер ви взяли участь у шоу, яке на пряму пропагує підтримку країни, яка вбиває невинних людей, люди кинули все, у когось взагалі нічого не залишилося. А ви про велич кривавої країни будете розпинатися і про російську душонку дрібну розповідати. Тепер, ясно висвітлили свою точку зору на ситуацію у вашій рідній країні", - написала підписниця.

Тодоренко розкритикували за пропагандистське шоу
Тодоренко розкритикували за пропагандистське шоу / скріншот Instagram

На відео - Тодоренко розповідає про принади Росії:

Нагадаємо, раніше, в день, коли терористична Росія жорстоко обстріляла рідне місто телеведучої українського походження Регіни Тодоренко - Одесу, сама телеведуча викотила відео свого веселого і чудового відпочинку в Туреччині на своїй сторінці в Instagram.

Раніше чоловік путіністки і зрадниці України Регіни Тодоренко поділився секретами їх особистого життя. Так, пропагандистські телеграм-канали із задоволенням шерять відео, де Топалов розповідає про те, чи збирається він розлучатися з Тодоренко і розкриває дуже особисті речі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти