StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Оскароносний екс Мадонни Шон Пенн піймався на побаченні з українською акторкою

31 травня 2023, 03:10
1925
Акторів помітили під час романтичної вечері в крутому каліфорнійському ресторані.
Шон Пенн
Шон Пенн сходив на побачення з українською акторкою Ольгою Коротяєвою / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, pexels.com

Голлівудський актор, режисер і громадський діяч, який отримав Орден "За заслуги" III ступеня за підтримку українського народу, Шон Пенн схоже, знайшов для себе в Україні не тільки життєву мету, а й любов.

Днями оскароносного артиста папараці застукали на побаченні з Ольгою Коротяєвою, українською акторкою з Черкас. Пара разом повечеряла в популярному в Малібу японському ресторані Nobu, потім разом на автомобілі Пенна вирушила в невідомому напрямку. Про це повідомляє Daily Mail.

46-річна Ольга Коротяєва народилася в Черкасах. Працювала на телеканалі "Україна", зараз є акторкою одного з паризьких театрів. Знімалася у фільмах "Вибух", "Банковий квартал", "Щастя" та ін.

відео дня

62-річний Шон Пенн зараз - холостяк, який все ще підтримує амплуа голлівудського плейбоя. У вісімдесятих був одружений на Мадонні, пізніше на австралійській акторці Лейлі Джордж. Також він зустрічався з акторками Шарліз Терон, Сьюзан Сарандон і Робін Райт.

Раніше солістка гурту KAZKA і тренер 12 сезону шоу Голос країни Олександра Зарицька повідомила про свої заручини - показала обручку і ніжні фотографії з нареченим.

З кіаблучкою на безіменному пальці засвітилася і старша дочка української співачки Олі Полякової Маша Полякова, яка живе самостійним життям в Англії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти