StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Холодне, потворне почуття": Шон Пенн розповів про зустріч з Путіним в компанії Михалкова

27 лютого 2023, 19:28
Американський актор і режисер Шон Пенн розповів про те, яке тяжке враження залишилося у нього після зустрічі з диктатором Путіним в 2001 році.
Шон Пенн, Путін, Міхалков
Шон Пенн, Володимир Путін, Микита Міхалков / Колаж фото УНІАН

Легендарний голлівудський та оскароносний актор / режисер Шон Пенн розповів, яке гнітюче враження справив на нього російський диктатор Володимир Путін при особистій зустрічі, повідомляє британське видання Independent.

За словами Пенна, він в 2001 році був на Московському кінофестивалі − разом зі своїм колегою, легендарним актором Джеком Ніколсоном. Після прем'єри його фільму "обіцянка" їх удвох у супроводі охорони повезли на дачу в районі селища Ніколіна Гора до одіозного російського режисера і запеклого Імперського шовініста Микити Михалкова. Дуже скоро на дачу також приїхав Путін.

Пенн згадав, що охорона висовувалася з вікон авто з кийками, щоб розганяти людей, які проходили вздовж дороги. Він підкреслив, що" це було надмірно агресивно", а сама поїздка викликала у нього"холодне, потворне почуття".

"Ми мчали так швидко, як їм хотілося, не піклуючись про те, чи може це становити небезпеку в селах, через які їхали. Коли селяни з візками, керованими кіньми, намагалися проїхати, співробітники Служби безпеки в наших машинах висовувалися у вікно, щоб відштовхнути їх палицями. Це було так агресивно. І взагалі поїздка викликала "холодне, потворне почуття", - згадує Пенн.

Крім того, каже режисер, вже тоді у нього було "дуже погане передчуття" щодо диктатора Путіна.

Нагадаємо, раніше Шон Пенн (як володар "Оскара" за головні ролі у фільмах "таємнича Ріка" і "Харві Мілк"), який вкрай переживає через війну РФ проти України, звернувся до Академії кінематографічних мистецтв і наук. І запропонував дозволити Зеленському виступити на церемонії вручення "Оскара".

Якщо ж організатори цього не дозволять, то він буде закликати відвідувачів бойкотувати шоу, а також обіцяв "розплавити" свою статуетку "Оскара", яку отримав в 2008 році за роль у фільмі "Харві Мілк".

Інші новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти