StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Осадча розповіла, як війна вплинула на відносини з Горбуновим

7 червня 2022, 23:34оновлено 14 листопада 2023, 11:41
Вони з Горбуновим згуртувалися ще більше.
Катя Осадча
Катя Осадча поділилася своєю історією/ instagram.com/kosadcha/

Українська телеведуча Катерина Осадча розповіла про те, як з початку повномасштабного вторгнення змінилися їхні стосунки з Юрієм Горбуновим.

Зіркове подружжя, яке 24 лютого перебувало під Києвом, в першу чергу об'єдналося для того, щоб убезпечити їхніх дітей, повідомляє ТСН.

Перші тижні війни Катерина і Юрій не розуміли, що робити. Втім, подружжя, навіть незважаючи на нерви, все одно доповнювали один одного і робили все, щоб їхні діти були в безпеці.

відео дня

читайте також"Прощалися і не знали, чи Побачимося знову": Катя Осадча вперше за час війни зустрілася з батьком

"Ми всі переживали по-різному, у всіх був різний емоційний стан, і ми, як і більшість сімей, в перші тижні були в телефонах. Дивилися новини, прокидалися вночі, було якесь заціпеніння. Перші тижні ми навіть не обговорювали, що будемо робити, а просто розуміли, що потрібно допомагати, робити так, щоб діти були в безпеці, це стало нашим спільним сімейним фронтом. Навіть не домовлялися і робили якісь речі, доповнювали один одного",-розповіла Осадча.

Ведуча зізналася, що, незважаючи на всі складнощі і переживання, війна їх об'єднала ще більше. Вони зрозуміли, що тільки разом можуть зробити все, і спокійно можуть довіритися один одному.

"Нас війна ще більше об'єднала, згуртувала і показала, що тільки разом ми зможемо зробити більше. Коли один стоїть за спиною іншого - це найголовніше. Недарма кажуть - і в біді, і в радості", - зізналася Осадча.

Нагадаємо, українська модель, ведуча і волонтерка Катя Осадча була однією з перших медіаперсон, яка виступила за те, щоб позбавити українського громадянства артистів українського походження, які свідомо мовчать про війну в Україні та / або публічно підтримують військову політику Кремля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти