StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Була неприємна хвороба і триває": друг Винника оцінив чутки про онкологію у співака

27 квітня 2023, 10:43оновлено 27 квітня 2023, 13:01
Роман Недзельський, друг Олега Винника, розповів про стан здоров'я співака. Той, мовляв, зараз лікується від ускладнень після коронавірусу.
Винник, Недзельський
Олег Винник і Роман Недзельський / Колаж фото УНІАН

Роман Недзельський, екс-чоловік естрадної співачки Оксани Білозір, колишній гендиректор київського "Палацу "Україна", а зараз - боєць ЗСУ, який за сумісництвом є ще й другом співака Олега Винника, розповів про стан здоров'я виконавця. Таку інформацію Недзельський озвучив в інтерв'ю проекту Rostyslove Production.

За словами Недзельського, в Німеччині Винник лікується від ускладнень після коронавірусу і гастрольного життя, коли доводилося виступати "на холоді, на дощі, на морозі, на вітрі".

"Ніякої онкології немає. Олег Винник бодрячком. У нього була неприємна хвороба, і вона ще триває. Але це абсолютно не пов'язано з онкологією. У чоловіків ближче до 50 починають спливати наслідки їхнього життя – як вони жили, скільки недосипали, скільки недоїдали, скільки концертів в день працювали. З ковіду все почалося, причому ще до війни. Він поїхав до Німеччини лікуватися ще до війни, і так він там і залишився, тому що воно дало друге і третє ускладнення, на жаль. Але люди виживають. Ми сильна нація", - сказав він.

Крім того, Недзельський спростував чутки про те, що в Україну Винник не повернеться і сценічну кар'єру продовжувати не буде. І в Німеччині нібито артист адаптує свою нову концертну програму.

"Він в студії працює, в Німеччині. Він працює, лікується, готує хорошу програму. Він молодець", - підсумував Недзельський.

Нагадаємо, раніше вокаліст поп-рок-групи "Друга Ріка" Валерій Харчишин дав інтерв'ю, де розповів про причини зникнення співака Олега Винника з публічного простору.

Як переконує музикант, він побував нещодавно з благодійним концертом у Львові, де і почув розповідь про волонтерську діяльність Винника на користь тероборони.

Пізніше актриса жіночого кварталу та комік Ірина Сопонару дала свій коментар щодо від'їзду Олега Винника з України під час війни - артистка поміркувала про людську порядність.

Дивіться відеосюжет про стан здоров'я Олега Винника:

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти