StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Він бреше про свої зв'язки з жінками": з'ясувалися несподівані вподобання Баскова

25 липня 2022, 13:19
Чутки про нетрадиційну орієнтацію артиста гуляли вже давно.
Микола Басков
З'ясувалися несподівані нахили Баскова / скріншот

Російський блогер Рустам Солнцев розкрив сексуальні переваги співака Миколи Баскова. Він переконаний, що музикант бреше про свої зв'язки з жінками.

У коментарі російським ЗМІ блогер повідомив, що пропутінський співак роками живе з мужиками різними по-сімейному.

"Він топить за "спецоперацію" на Україні з перших днів. Якщо я раніше просто його зневажав, то тепер я його зневажаю в три рази більше! Він же у нас тепер в дамках, типу як держчиновник. Я не можу давати нейтральні коментарі на адресу Баскова, Доліної, Газманова... Шоу-бізнес і люди недурні прекрасно розуміють, що Микола Басков - гомосексуаліст", - заявив Солнцев.

відео дня

За його словами, це видно за кількома ознаками.

читайте також"Як вам, нормально веселитися?": українці привітали Баскова в Туреччині"По тому, як він одягнений, як себе подає, як поводиться на сцені, на тусовках. Він звичайний вульгарний гомосексуал!",- заявив блогер.

Раніше російський актор Олексій Панін висловився з приводу спільної фотографії пропутінського Миколи Баскова і Рамзана Кадирова, нагадавши, що співак приховує свою нетрадиційну орієнтацію.

Також телеведучий Коля Серга, який вступив до лав територіальної оборони Одеси, виступив зі своєю новою композицією в місцевому центрі інформаційної оборони. У пісні він жорстко висміяв російську армію, а також Баскова, згадавши чутки про його нетрадиційну орієнтацію.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти