Ольга Бузова розійшлася з Давидом Манукяном

22 січня 2021, 09:34
Російська співачка і "королева сторіз" Ольга Бузова оголосила, що розійшлася з гумористом і блогером Давою незабаром після весілля на Мальдівах.
Ольга Бузова
Ольга Бузова / Inatagram

Тільки недавно Оля Бузова і Дава таємно одружилися на Мальдівах. у Мережі вже обговорювали цей крок, який не приймає РФ як справжній шлюб.

Після цього на дні народження Бузової вона на камеру посварилася з Давидом Манукяном, штовхнувши його.

Після цього співачка написала в своєму Instagram, що на тлі особистих і сімейних проблем завершила відносини з Давою, зазначивши, що він "робить страшні вчинки". Від інших пояснень Бузова відмовилася, і попросила її не турбувати.

"Нас більше немає. Я вільна дівчина. Я змушена це написати, щоб не було зайвих питань, тому що людина творить страшні і не зрозумілі для мене речі. Я благаю не ставити більше ніяких питань. Допоможіть зараз мені вижити", - пише співачка.

Ольга Бузова
Ольга Бузова / Instagram

"Сестра з інсультом, мама з бабусею в Литві, яка бореться з раком. І це не все, що я переживаю зараз. Я вдячна йому за миті щастя. Я любила і люблю. Але! Але - це але, я не можу сказати з поваги до своєї любові. Мені на роботу через 3 години. Я знаю, ви Мене любите. Допоможіть, не пишіть про нього, я все буду блокувати. І нічого не скажу", - пообіцяла Бузова..

Ольга Бузова відштовхнула Даву відео ютуб:

Однак, в коментарях все одно почали писати занадто різне, в тому числі і чутки, які ходили весь час їх відносин.

"Що і говорили екстрасенси. Оля це пипець, Тримайся!!!!!", "Контракт закінчено! Ура!"

Ольга Бузова розійшлася з Давидом Манукяном

"Та по ньому видно, що немає любові до Олі", "Три дні тому обіймалися і цілувалися і були найщасливіші, хіба так буває?"

Ольга Бузова розійшлася з Давидом Манукяном

"Сама від себе відштовхнула Даву! Він молодець що пішов!", "Та вже всі все зрозуміли. Не цікаво. І знову хайп на жалості до себе. Нічого нового. Егоїзм чистої води. Так і буде в 40 років з 40 кішками. А ні, з собаками.",

Ольга Бузова розійшлася з Давидом Манукяном

Як відомо, Ольга Бузова і Давид Манукян були разом з зими 2019 року. Їх відносини від початку почали називати "контрактом", за яким Дава рано чи пізно піде.

Пара часто з'являлася на світських раундах, але час від часу кудись "пропадала".

Пік відносин був у грудні 2020 - початку січня 2021 - коли в Мережу потрапили фото з "таємного весілля" Бузової і Дави на Мальдівах.

Незабаром після цього на Дні народження Бузової трапився конфуз - Дава приїхав пізніше, між ними стався конфлікт, який потрапив на камери. Під час конфлікту Бузова штовхнула Даву, але потім побігла веселитися.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти