StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Олег Скрипка показав дівчину-скрипальку, яку вбили росіяни

12 жовтня 2022, 23:03
Музикант показав скрипальку, яка стала жертвою росіян, просто граючи на скрипці.
Олег Скрипка, обстріл Вінниці
Олег Скрипка, обстріл Вінниці / скріншот

Лідер групи ВВ і український співак Олег Скрипка опублікував відео дівчини Каті, яка грала на вулиці на скрипці і виконувала його пісню "Весна". Її вбили росіяни, обстрілявши місто Слов'янськ ракетами.

Про це на своїй сторінці артист зробив пост. "Дівчинка Катя загинула в результаті ворожих обстрілів в місті Слов'янськ. Просто залишимо це відео тут", - написав він.

На відео молода дівчина чудово грає на скрипці, ще не знаючи, що її життя обірве божевільний Путін разом зі своєю армією. Користувачі соцмережі і фоловери скрипки активно стали висловлювати свої співчуття.

відео дня

"Як шкода", "Який жах. Царство Небесне", "Вічна пам'ять такій світлій дівчинці", "Дуже боляче від таких новин", "Шакали вбивають найкращих руками найгірших", - написали вони.

Нагадаємо, раніше Олег Скрипка розкрив деталі своєї давньої бійки з кремлівським пропагандистом та ідеологом російського фашизму Олександром Дугіним. Тоді російські журналісти написали, що українець вдарив путініста в щелепу ногою, проте в 2022 році артист спростував цю інформацію в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Скрипка каже, що тоді всього лише надавав Дугіну стусанів і принизив словесно. Конфлікт стався близько 24 років тому в одному з московських клубів після концерту

"Це був період дуже хорошого ставлення росіян до українців. Я так розумію, тоді в сценарії Кремля " хороших українців "було багато, а" поганих " – мало. Ми виступали в хорошому клубі, і Мій бізнес був в основному в Москві. Симпатія була велика до моїх пісень, гурту, до українців. І тут голосочок:"хохли, додому". Це було дуже дивно", - розповів музикант.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти