StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Дуже нездоровий": Комаровський назвав діагноз Путіна

21 серпня 2022, 18:37
Доктор Комаровський поставив діагноз російському диктатору, який вбиває українців, Путіну.
Комаровський
Комаровський / скріншот

Президент терористичної держави номер один Росії Путін дуже не здоровий, але хвороби, яка зведе його завтра в могилу, у нього немає .

Про це заявив лікар Євген Комаровський в інтерв'ю на YouTube-каналі "Гончарова". За його словами, лікарям важко поставити діагноз "онлайн".

"Важко поставити діагноз. Але змалювати перспективи можна. Тобто чи треба вам сподіватися на швидку кончину? Це лікар в більшості випадків сказати може. Не сподівайтеся, на жаль. Він дуже нездоровий, але хвороби, яка завтра зведе його в могилу, у нього немає. А хвороба, яка сильно порушила його розумові функції, у нього є. Ми можемо тільки гадати. Я припускаю, що у нього посткоронавірусна енцефалопатія", – зазначив він.

Зазначимо, раніше стало відомо про те, що чутки про хворобу російського диктатора Володимира Путіна швидше за все поширюють російські спецслужби, так як президент РФ – "патологічний боягуз" і побоюється, що проти нього може бути проведена спецоперація з метою його усунення. Таку думку під час чату на Главреді озвучив соціолог, публіцист, автор книг ("Система Путіна", "нова національна ідея Путіна" та ін.) Ігор Ейдман.

За його словами, західний світ визначає особисто Путіна як ворога світової цивілізації, який становить загрозу для міжнародної безпеки і взагалі для існування людства.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти