StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Дуже круто": донька Олени Кравець розповіла про подарунки від батьків

2 березня 2024, 02:00
Марія Кравець відверто зізналася про подарунки від батьків і які саме її найбільше вразили.
Олена Кравець, Марія Кравець
Дочка Олени Кравець розповіла про подарунки від батьків / колаж: Главред, фото: instagram.com/lennykravets/, instagram.com/maarriill/

Дочка відомої телеведучої та актриси Олени Кравець - Марія розповіла про сюрпризи, які їй робили батьки.

Одним із топових подарунків виявилися навушники, а Марія професійно займається танцями, тому вони стали для неї справжнім скарбом. А ось одними з найважливіших нематеріальних подарунків дівчина назвала подорожі, а також вечірку на день народження, яку батьки самі організували та оплатили.

"Останній подарунок від батьків - навушники, які я дуже хотіла. Це з матеріальних. Вони змінили моє сприйняття звуку, а я з ним працюю і живу, танцюю. Я сприймаю за подарунок подорожі. Батьки оплачували мені вечірку і мама допомагала з організацією, щоб була гарна їжа, декор... Це знакова вечірка, було дуже круто! Ще подорожі з друзями, Америка", - зізналася Марія в подкасті "Вдома поговоримо".

відео дня

Олена Кравець також поділилася, які подарунки їй робила донька. Найбільш запам'яталися білі чоботи, подаровані на Новий рік:

"Чоботи білі. Це вже було так по-дорослому, тому що мені завжди хочеться бути в тренді і носити не щось старомодне. Тому, коли ти мені подарувала це, то була певна гарантія, що це сучасно. І по-друге, вони мені підходили під багато речей", - розповіла ведуча.

Хто така Олена Кравець?

Олена Юріївна Кравець - українська комедійна акторка. Учасниця команд вищої ліги КВК "Запоріжжя - Кривий Ріг - Транзит" і "95-й квартал"; з 2005 по 2022 рік брала участь у телепередачі "Вечірній квартал".З грудня 2022 по кінець 2023 року - ведуча ток-шоу "Тихий вечір" на каналі "Дом".

Нагадаємо, Олена Кравець поділилася особистими неприємностями. За її словами, її донька Катя впала з самоката і зламала руку, тому дівчинка опинилася в лікарні.

А також нещодавно Олена Кравець, яка рідко ділиться моментами зі свого особистого життя, показала фото своїх молодших дітей-двійнят.

Читайте більше про Олену Кравець:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти