StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Дуже боляче": Зеленська не стримала сліз, розповідаючи японцям про загиблу Лізу

9 серпня 2022, 23:32
Дружина президента говорить про біль всього українського народу на весь світ.
Зеленська
Зеленська / УНІАН та Instagram Vogue

Дружина президента України виступила на японському телебаченні, де розповіла про теперішню ситуацію в Україні, а також про те, як змінилося життя українців з початку військового вторгнення Росії.

"Вся країна завмерла в 24 лютого. Дуже дивно, коли вранці прокидаєшся, а вночі не було тривоги", - каже вона.

Олена Зеленська також розповіла про сонячну дівчинку Лізу, яка загинула через ракетний обстріл Росією мирної Вінниці. Вона також пояснила, чому просила протиповітряну зброю в Конгресі США. За її словами, вона змушена була це зробити, щоб захистити своїх дітей.

читайте такожОлена Зеленська розповіла про біль, який відчуває під час війни

Перша леді також згадала дівчинку Лізу, "світлу і невинну дитину". Вона не змогла стримати сліз, коли розповідала про дівчинку, вбиту Росією.

"Дійсно, була прекрасна, весела, життєрадісна дитина. Вона розмалювала кулі, себе, інших дітей, операторів, режисера... Я навіть не можу, чесно кажучи, повністю описати свої почуття. Це був для мене важкий удар. Я емоційно тримаюся навіть зараз. Тому що навіть зараз, коли я говорю про неї, у мене на очах виступають сльози. Світла і невинна дитина. Дуже боляче", - сказала Зеленська.

Нагадаємо, раніше дружина президента Володимира Зеленського і перша леді України Олена Зеленська розповіла про своїх дітей і чим вони займаються.

Відповідною інформацією вона поділилася з журналістами програми ТСН. За її словами, їх син поки не хоче особливо вчитися. "Школяр сказав Поки його не чіпати. Тобто всі підходять до Нього: давай почитаємо, давай згадаємо англійську мову, він відхиляє відразу", - розповіла Зеленська і додала, що, з відомих причин, відправити сина в табір немає можливості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти