StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ніхто і нікчемна істота": ведучий емоційно звернувся до Лорак

5 квітня 2023, 23:26
Ведучий Анатоліч іскрометно обложив Ані Лорак за її ницість і відсутність честі і гордості.
Анатолій Анатоліч
Анатолій Анатоліч / instagram.com/anatoliyanatolich

Український шоумен і ведучий Анатолій Анатоліч (справжнє ім'я - Анатолій Яцечко) зробив дуже креативне звернення до своїх підписників, закликаючи їх підтримувати і донатити на ЗСУ.

Для основи своєї "реклами" він взяв ситуацію зі зрадницею, співачкою українського походження Ані Лорак, яка нещодавно викотила величезний пост, в якому всіляко виправдовувалася і буквально кричала про те, що вона "ніколи" не перераховувала на ЗСУ.

"Ти ніколи не повернешся в Україну, Тут тебе не чекають. Ти вже не пройдешся рідними Чернівцями, бо всі захочуть плюнути тобі в обличчя. І ти ніколи не зрозумієш, що таке перемога у війні", – сказав шоумен.

відео дня

Він додає, що весь світ не соромиться і пишається тим, що допомагає героїчній українській армії. Але це не стосується Лорак.

"Весь світ допомагає ЗСУ і пишається цим, весь світ, крім Ані Лорак. Цей її пост-заява нікчемної істоти без позиції, без Батьківщини", – заявляє Анатоліч.

У підсумку, він закликає "не бути, як Ані Лорак", а донатити на ЗСУ.

Лорак позбавляється роботи в країні-агресорі Росії

Відзначимо, що раніше стало відомо про те, що оголошений напередодні гастрольний тур співачки швидше за все не відбудеться, як мінімум в Краснодарі. "Ми - жителі проти того, щоб в нашому місті "влаштовували шоу" люди, які зізнаються в любові правлячій в Україні владі, що воює проти нас", - говорить чиновник.

Він також додав, що жоден актор, співак чи співачка, які мають таку позицію щодо війни та жорстокого нападу терористичної Росії на Україну, не будуть тут заробляти.

Тепер же, слідом за Краснодаром, концерт скасували в Ростові, також під питанням її виступ у Воронежі. А громадські діячі, за інформацією медіа, вимагають визнати українську співачку, яка намагається "всидіти на двох стільцях", іноагентом. "Звернення вже в Генпрокуратурі", - повідомляють росЗМІ.

Злякавшись того, що вона позбудеться свого єдиного заробітку, Лорак поспішила виправдатися і заявила, що українська влада поставила їй ультиматум.

"Я розумію, що за моє мовчання протягом останнього року мене критикували, і усвідомлюю, що це рішення може бути трактовано по-різному. Я ніколи не хотіла нікого образити або зачепити, і якщо це сталося, я приношу свої вибачення. Я хочу чітко заявити, що не підтримую жодних форм насильства, і загибель людей в результаті конфліктів розбиває мені серце. Тільки ті, хто знають моє минуле, можуть зрозуміти біль від втрати когось на війні",-зазначила Лорак.

Також Лорак зазначила на те, що в Росії її звинуватили в підтримці ЗСУ.

"Я також хочу сказати, що я ніколи не надавала військової допомоги, що бездоказово стверджують деякі ЗМІ та політичні діячі. Тому що я можу допомагати тільки в рамках гуманітарної місії, чим і займалася все життя", - заявила Лорак.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти