StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ніякий він не патріот Росії": ридаючого Баскова вивели на чисту воду і зганьбили

20 листопада 2022, 20:11
Стало ясно, що Баскова зовсім не хвилює напружена обстановка в світі і, звичайно, на батьківщині.
Микола Басков
Микола Басков / скріншот YouTube

Російський співак Микола Басков, який підтримав політику президента країни-агресора і масштабне вторгнення військ Росії в Україну, нещодавно публічно ридав в одній з телепередач.

Такий незрозумілий плач Баскова приголомшив фанатів путініста. У них відразу ж виникли здогади, через що опухлий Басков пустив сльозу на шоу, але всі вони виявилися помилковими.

Знаменита співачка Марія Максакова пролила світло, чому так ридав Басков. Вона заявила, що артиста хвилює не напружена обстановка в світі і, звичайно, на батьківщина.

За словами Максакової, він першу чергу він переживав за власну шкуру, а не за долі співвітчизників. Схоже, життя Миколи Баскова перекинулося з ніг на голову.

"Він оплакував свої втрачені можливості. Поїздки в Європу на весілля до олігархів, свої хороші гонорари. Він себе відчував улюбленцем долі. Але тепер безпечності прийшов кінець. У нього глибокі психологічні проблеми, які спричинили гормональний збій. Від променистої людини не залишилося і сліду", - пройшлася по зірці оперна діва, пишуть росЗМІ.

Нагадаємо, Микола Басков, який активно підтримує війну в Україні, загруз у гей-скандал. Шоумен Рустам Солнцев розповів, що раніше Микола Басков продюсував і одночасно любив Алекса Малиновського, але пара розлучилася.

Раніше легендарний український режисер кліпів і продюсер Алан Бадоєв жорстко відреагував на кліп російських артистів-путіністів, який ті випустили до горезвісного "Дня народної єдності" в країні-агресорі, Росії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти