StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Опухлий путініст Басков пояснив, що поклало його в лікарню

16 листопада 2022, 14:08
Хворобливо набряклий Басков своїм обличчям ледь помістився в камеру.
Микола Басков
Микола Басков хворий - чому погладшав путініст / скріншот YouTube

Агресивний путініст Микола Басков і раніше страждав від зайвої ваги, проте останні кілька років він зумів скинути зайві кілограми і виглядав прийнятно. Принаймні в соціальних мережах.

Нещодавно він сильно здивував глядачів своєю появою на одній з російських передач. Полум'яну пропагандистську промову з вуст співуна ніхто особливо не слухав - всі було шоковані тим, наскільки хворобливо опухлим він став виглядати.

Почали ходити чутки, що у співака ротом почали відмовляти внутрішні органи, проте сам артист вирішив прояснити ситуацію в ЗМІ.

відео дня

Так Басков підтвердив свою госпіталізацію в одну з московських клінік. Причиною для такого радикального кроку він назвав хвору ногу. Однак артист поспішив запевнити що скоро повернеться до свого забігу по пропагандистських каналах з полум'яними отруєними промовами.

"Вийду вже через кілька днів", - заявив Басков.

Нагадаємо, Микола Басков, який активно підтримує війну в Україні, вляпався у гей-скандал. Шоумен Рустам Солнцев розповів, що раніше Микола Басков продюсував і одночасно любив Алекса Малиновського, але пара розлучилася.

Раніше легендарний український режисер кліпів і продюсер Алан Бадоєв жорстко відреагував на кліп російських артистів-путіністів, який ті випустили до горезвісного "Дня народної єдності" в країні-агресорі, Росії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти