StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Неук-рецидивіст": Кондратюк грубо образив Козловського через військову зарплату

12 жовтня 2023, 19:14
Ігор Кондратюк емоційно відреагував на розповідь співака про те, як його зарплата опиняється в кишені продюсера.
Віталій Козловський, Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк відповів на звинувачення Віталія Козловського у вилученні солдатської зарплати / колаж: Главред, фото : instagram.com/vkozlovsky_music, instagram.com/kondratiuk_official

Український співак Віталій Козловський підтвердив, що Ігор Кондратюк, який раніше був його продюсером, відбирає більшу частину його зарплати військового в якості погашення боргу.

Артист зазначив, що 2 мільйони він зобов'язаний виплатити Кондратюку за порушення авторських прав на пісні, які виходили у нього під час співпраці з продюсером. Козловський розповів, що Кондратюку було направлено прохання призупинити стягнення, поки Віталій проходить військову службу, але той відповів відмовою.

Більше того: під постом Козловському в Instagram, в якому співак розкрив своє бачення ситуації, Ігор Кондратюк залишив на його адресу грубий, образливий коментар. "Твою зарплату забирає виконавча служба, неук, за те, що ти – рецидивіст з порушень авторського права. Ти напиши допис про те, чому не віддав судові борги раніше", - спалахнув продюсер.

відео дня

Пізніше він, ймовірно, вирішив, що перегнув палицю, і свій коментар видалив. Однак один з підписників Віталія встиг зробити скріншот, та поділився ним у своєму блозі з підписом: "Людина, яка впевнена у своїй позиції, не буде видаляти коментар". Цей знімок Козловський, на знак згоди зі словами підписника, також опублікував на своїй сторінці.

коментар Кондратюка
Ігор Кондратюк відповів на звинувачення Віталія Козловського у вилученні солдатської зарплати / instagram.com/vkozlovsky_music

Раніше музичний продюсер Ігор Кондратюк пояснив, чому ніколи не пробачить Козловського. Шоумен назвав єдину умову, за якої співак зможе не виплачувати борг.

Також Віталій Козловський прокоментував свою сварку з Кондратюком, яка триває з 2012 року. У співака є одна заповітна мрія, пов'язана з шоуменом, якій, ймовірно, не скоро вдасться збутися.

Інші новини про Віталія Козловського:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти