StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Невдала мати дітей Кікорова вперше вийшла на зв'язок після страшного ДТП

13 серпня 2023, 13:05
779
Лада Денс зізналася, чому більше тижня вона зберігала мовчання.
Лада Денс, Філіп Кіркоров
Лада Денс після ДТП звернулася до шанувальників / колаж: Главред, фото: instagram.com/lada_dance_official

Співачка Лада Денс, яку після тісних відносин Філіп Кіркоров просив народити йому дітей, тиждень тому потрапила в жахливу аварію за участю відразу трьох автомобілів.

З місця події артистку в екстреному порядку забрала швидка. Прогнози про стан Денс були різноманітними - від критичного стану з подальшою інвалідністю до легкого забиття без особливих наслідків. Ясно одне - Лада зараз знаходиться в свідомості.

Про це повідомила сама артистка, яка з моменту аварії вперше вийшла на зв'язок з шанувальниками. На своїй сторінці в Instagram вона зазначила, що в ЗМІ згущують фарби, і скоро вона сама розповість, як все було насправді.

відео дня

"Мені зараз поки морально складно бути активною в мережі. Однак, я читаю і бачу ваші добрі слова і слова підтримки, і вони дарують мені сили в цей складний період. З медичної точки зору все робиться на максимальному рівні. У ЗМІ виходить багато неправдивої інформації, тому трохи пізніше буде офіційна інформація від мене!" - написала Лада Денс.

Лада Денс
Лада Денс після ДТП звернулася до шанувальників / instagram.com/lada_dance_official

Раніше співак-путініст Кіркоров поділився особистою драмою. Через неї він ледь не зірвав свій виступ - очевидці повідомляли, що Філіпа навіть довелося відкачувати.

Також батько покійної Фріске розкрив нові моторошні подробиці хвороби доньки. Зокрема він розповів, що Жанну перед смертю прив'язували до ліжка за рекомендацією лікарів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти