StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не можна співати у того, хто тебе б'є": Кікабідзе жорстко звернувся до любителів виступати в Росії

13 листопада 2021, 13:54оновлено 13 листопада 2021, 15:55
Кікабідзе особливо зазначив, що після російсько-грузинської війни він зарікся їздити в Росію, але досі отримує сотні запрошень звідти.
Вахтанг Кікабідзе
Вахтанг Кікабідзе жорстко звернувся до любителів виступати в Росії / УНІАН

Відомий грузинський співак і актор Вахтанг Кікабідзе заявив, що українські артисти не повинні їздити з концертами до Росії, яка окупувала частину території країни.

В ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" 83-річний артист закликав українських колег відмовитися від такої практики.

"Я вважаю, що не повинні. Але вони повинні вимагати у свого уряду, щоб у них була робота... Щось треба придумувати, щоб вони не їздили", - висловився Кікабідзе.

відео дня

За його словами, в Грузії подібна картина теж спостерігається, і йому це дуже не подобається.

"Те ж у нас відбувається. Мені це не подобається, тому що не можна йти співати і танцювати у того, хто тебе б'є. Я маю на увазі народ... Неправильно", - сказав він.

Крім того, Кікабідзе особливо зазначив, що після російсько-грузинської війни він зарікся їздити в Росію, але досі отримує сотні запрошень звідти з проханнями виступити.

"Я у 2008 році сказав, що моєї ноги не буде в Росії. Уже 12 років я ні в одному російському місті не був... Стільки листів приходить, величезна кількість... але ні", - підсумував Кікабідзе.

Нагадаємо, раніше Міністерство культури та інформаційної політики України поповнило список артистів, що становлять загрозу національній безпеці. До доповненого переліку потрапили 32 російських актори. Зараз у "чорному списку" знаходиться 258 осіб.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти