StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Невиліковно хворий Брюс Вілліс перестав впізнавати Демі Мур

6 листопада 2023, 22:05
Через деменцію Міцному горішку та його близьким доводиться звикати до нового життя.
Демі Мур, Брюс Вілліс, Емма Хемінг
Брюс Вілліс не зміг впізнати Демі Мур, з якою прожив у шлюбі 13 років / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Американські актори Демі Мур та Брюс Вілліс були одружені з 1987 по 2000 рік. Однак і після розлучення їх долі були тісно пов'язані - колишньому подружжю вдалося залишитися сім'єю, хоча кожен з них в особистому житті став рухатися далі.

Сьогодні Мур входить в найближче коло тих, хто спілкується з Віллісом - він хворий на лобово-скроневу деменцію. За ним доглядає його друга дружина, британська модель і акторка Емма Хемінг. Дружини актора прекрасно ладнають, і Емма з вдячністю приймає допомогу та турботу Демі.

Днями Мур відвідала Міцного горішка. Після цього візиту видання Closer з посиланням на слова інсасйдера повідомило, що Брюс не впізнав Демі. Йому знадобився якийсь час, щоб згадати, хто стоїть перед ним.

відео дня

"Демі підтримує зв'язок з дітьми і дружиною Брюса, Еммою Хемінг. Вона навіть не підозрювала, що хвороба настільки вплинула на нього. Демі сказала, що він дійсно її не впізнав", - повідомило джерело.

Також зазначається, що Вілліс все ще впізнає Емму Хемінг і своїх п'ятьох дочок. Від спілкування актор швидко втомлюється, а також іноді може вести себе агресивно.

Раніше дружина Брюса Вілліса розповіла, як молодша дочка реагує на його хворобу. Емма зазначає, що 9-річна Евелін характером схожа на свого батька, і її безпосередність змушує маму ковтати сльози.

Також стало відомо, що перша дружина актора, Демі Мур, завершила кінокар'єру заради хворого Брюса Вілліса. Емма Хемінг висловила свою думку з цього приводу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти