StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не бачить сенсу публічно пояснювати": таролог повідала, чому зник Олег Винник

31 березня 2023, 14:07
Таролог Олена Кузьмич зробила розклад на картах Таро на співака Олега Винника і розповіла, чому той не виходить на зв'язок.
Винник, карти Таро
Олег Винник / колаж фото УНІАН і ua.depositphotos.com

Відомий український попспівак Олег Винник, який відразу після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну зник з публічного простору, зараз страждає від загострення хронічних хвороб.

Саме на це вказує розклад на картах Таро, який зробила вікканська жриця і таролог Олена Кузьмич для порталу ТСН.

"Щодо здоров'я є певні карти в таро, які вказують на певні хвороби. У його розкладі говориться, що у Олега Винника загострилися, ймовірно, хронічні хвороби, якісь його шкідливі звички стали дуже небезпечними і, власне, вплинули на здоров'я. Але сподіваємося, що міцний стрижень всередині нього допоможе йому пережити цей складний період", - сказала вона.

Як каже Кузьмич, Винник зараз знаходиться, так би мовити на роздоріжжі і тому не спілкується в публічному просторі з шанувальниками.

"Чому співак не виходить на зв'язок? Оскільки мова йде про час переосмислення і змін, він не бачить сенсу публічно що-небудь пояснювати або дозволяти втручатися в своє особисте життя", — сказала вона.

Хто така Олена Кузьмич

Олена Кузьмич - вікканська жриця, таролог, кандидат філологічних наук

Нагадаємо, раніше вокаліст поп-рок-групи "Друга Ріка" Валерій Харчишин дав інтерв'ю, де розповів про причини зникнення співака Олега Винника з публічного простору.

Як переконує музикант, він побував нещодавно з благодійним концертом у Львові, де і почув розповідь про волонтерську діяльність Винника на користь тероборони.

Пізніше актриса жіночого кварталу та комік Ірина Сопонару дала свій коментар щодо від'їзду Олега Винника з України під час війни - артистка поміркувала про людську порядність.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти