StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Не тільки Вільям: названо ім'я багатого залицяльника Кейт Міддлтон

14 серпня 2024, 16:12
356
Сьогодні складно уявити їх порізно, але принц Уельський ледве не втратив свою кохану.
Кейт Міддлтон, принц Вільям
Кейт Міддлтон новини - з ким зустрічалася принцеса Кетрін / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Принц і принцеса Уельські сьогодні є зразковою парою - вони одружені вже 13 років, і разом виховують трьох спадкоємців. Мало хто знає, що стосунки Вільяма і Кетрін могли назавжди закінчитися ще 2007 року.

Тоді, коли принц і його майбутня дружина були ще безтурботними студентами, Вільям вирішив розійтися з Кейт - їхній роман ставав дедалі серйознішим, і він не був готовий до такого розвитку подій. Для Міддлтон це стало ударом.

Втім, як повідомляє видання Mirror, принцеса Уельська недовго залишалася самотньою. З чуток вона почала стосунки з сером Генрі Ропнером - багатим спадкоємцем сім'ї, яка володіє судноплавним бізнесом вартістю 33,7 млн фунтів стерлінгів.

відео дня

Ропнер був не тільки багатий, іменитий і привабливий. Він також був чудово знайомий із принцом Вільямом, адже вони навчалися в одному класі в Ітоні. Це, ймовірно, сильно зачепило королівського спадкоємця.

Як би там не було, після чуток про роман принц і принцеса Уельські зустрілися на костюмованій вечірці: там пара вирішила, що їхня доля - бути разом. Генрі Ропнер надалі теж знайшов своє сімейне щастя - він одружився з Наташею Сінклер, разом з якою живе в Йоркширі та виховує діточок.

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту та принца Луї.

До речі, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Не тільки Вільям: названо ім'я багатого залицяльника Кейт Міддлтон
Хто така Кейт Міддлтон / Инфографика Главред

Кейт Міддлтон - останні новини:

Раніше стало відомо, який вигляд мала друга весільна сукня Кейт Міддлтон. Широка публіка бачила лише одне вбрання принцеси, однак для приватної вечірки з нагоди одруження Кетрін підібрала інший лук.

Також джерело з оточення принца і принцеси Уельських повідомило, як змінилися стосунки в їхньому шлюбі на тлі онкології і складного лікування Кетрін.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти