StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Не тільки Шварценеггер: Макконахі планує піти з кіно у велику політику

18 липня 2024, 02:30
134
Меттью Макконахі вже давно виношує ідею стати губернатором рідного штату.
Меттью Макконахі
Меттью Макконахі новини - Меттью Макконахі планує піти в політику / колаж: Главред, фото: instagram.com/officiallymcconaughey

Голлівудська зірка Меттью Макконахі конахі вже спробував себе в багатьох сферах - він побудував успішну акторську кар'єру, пише книги, випускає текілу під власним брендом. Тепер Макконахі вирішив підкорити політику, у зв'язку з чим йому, найімовірніше, доведеться залишити акторство.

Про це повідомляє видання The Economic Times з посиланням на АР. Днями артист узяв участь у літній зустрічі Національної асоціації губернаторів-2024, яка відбулася в Солт-Лейк-Сіті, штат Юта.

У рамках заходу Макконахі поговорив із губернатором Нью-Джерсі Філом Мерфі, демократом. Під час їхнього спілкування актор зізнався, що думає про перехід у політику, проте наразі, як і попередні шість років, він осягає ази цієї діяльності.

відео дня

Варто зазначити, що це - не перша спроба Макконахі підкорити велику політику. У 2022 році він планував балотуватися на пост губернатора рідного штату Техас. Однією з основних точок його програми було посилення правил придбання та використання вогнепальної зброї.

Хто такий Меттью Макконахі

Меттью Макконахі - американський актор і продюсер. За даними Вікіпедії, спочатку зарекомендувавши себе як актор, в основному, комедійного амплуа, у другому десятилітті XXI століття Макконахі перейшов до великих драматичних ролей, удостоївшись низки нагород і позитивних відгуків від кінопреси за картини "Лінкольн для адвоката", "Мад", "Кілер Джо", "Супер Майк", "Інтерстеллар" і "Джентльмени".

Голлівуд - останні новини:

Раніше суд виніс остаточне рішення у справі про вбивство Галини Гатчінс на зйомках фільму "Іржа". Почувши його, обвинувачений Алек Болдвін, який вистрілив у жертву, розплакався.

Також стало відомо, що Дженніфер Лопес і Бен Аффлек офіційно намагаються продати свій маєток - вони зв'язалися з ріелторами, щоб якнайшвидше позбутися сімейного гніздечка.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти