StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не alyona alyona & Jerry Heil: Кондратюк назвав свого фаворита Нацвідбору-2024

11 лютого 2024, 12:13
Музичний продюсер зазначив, що перемога дуету анітрохи його не здивувала.
Ігор Кондратюк, Нацвідбір-2024
Ігор Кондратюк розповів, за кого голосував на Нацвідборі-2024 / колаж: Главред, фото: instagram.com/suspilne.eurovision, instagram.com/kondratiuk_official

Український музичний продюсер Ігор Кондратюк високо оцінив якість Національного відбору на Євробачення-2024 в плані учасників. Організація самого заходу йому здалася надмірно дорогою.

Про це він розповів в інтерв'ю для Radio UA Chicago. Також він зазначив, що не здивований, що перемога дісталася alyona alyona та Jerry Heil - їхній результат музичного продюсера не розчарував.

"В аlуona аlуona і Jerry Heil непогана тема. Розкручені обидві учасниці дуету. Я не здивувався, що вони перемогли. Дійсно, дивно, що такий відрив. Ну давайте будемо вірити, поки не доведено зворотне. На Євробаченні їх точно оцінять", - каже Кондратюк.

Утім, його особистим фаворитом на Нацвідборі виявився співак Melovin. І не дивно - продюсер цінує його талант ще з часів шоу "Х-фактор", на якому Костянтин Бочаров здобув перемогу у складі команди Ігоря Кондратюка.

"Я голосував за MELOVIN. Я розумів, що переможуть дівчата, ну таке буває. Я вирішив, що маю підтримати хлопця, доля з яким мене звела в проєкті "Х-фактор". Класний, сучасний музикант, який розвивається. Не боїться робити кричущі провокативні речі", - зазначає Кондратюк.

Дивіться виступ Melovin на Національному відборі на Євробачення-2024:

Нагадаємо, дует alyona alyona & Jerry Heil переміг на Національному відборі-2024 і поїде на Євробачення від України. Главред розповідав, про що пісня "Teresa & Maria", якій пророкують перемогу на міжнародному конкурсі.

Також український співак Melovin розкритикував результати Нацотобору-2024. Артист, який посів у змаганні третє місце, засумнівався в "прозорості" підрахунку глядацьких голосів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти