StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Назвав фекаліями: глава "Першого каналу" порівняв Голлівуд з кіностудією в РФ

16 червня 2023, 12:23
Глава пропагандистської машини "Першого каналу" Ернст виділив порцію марення з приводу американського кіно.
Ернст
Ернст вважає, що може критикувати голлівудське кіно / 24СМІ

Гендиректор пропагандистського "Першого каналу" Костянтин Ернст назвав кінопродукцію Голлівуду останніх років "лайном" і поставив її на рівень фільмів кіностудії ім. Горького 1972 року, повідомляє російський пропагандистський ресурс РБК.

За словами Ернста, який мабуть, вважає, що випускає якісний продукт, з одного боку, Голлівуд — дійсно найбільша кіномашина світу. "З іншого боку, Голлівуд останні 15 років виробляє таку кількість лайна, що, загалом, може змагатися зі студією Горького 1972 року. При цьому технологічно все добре" - зазначив "експерт"

Пропагандист і лізоблюд Ернст вважає, що "кіно стало підлітковим, тому всі серйозні люди пішли у виробництво серіалів", — уклав глава терористичного смітника.

відео дня

Нагадаємо, раніше російські телезірки раптом забилися в падучій і стали вимагати від Путіна негайно скинути на Україну атомну бомбу.

Раніше також російські депутати під керівництвом Сергія Миронова написали листа гендиректору Першого каналу Костянтину Ернсту з проханням вплинути на позицію ведучого шоу "Вечірній Ургант" Івана Урганта щодо нападу Росії на Україну і проконтролювати "публічне визнання шоумена в неправоті". У разі відмови парламентарії вимагають звільнити артиста.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти