StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Наша країна обов'язково переможе і син любить Росію": мати гумориста Ревви топить за окупантів

24 серпня 2022, 18:31
Мати Ревви вважає, що "нацистів", читай українців, потрібно винищувати
'Наша країна обов'язково переможе і син любить Росію': мати гумориста Ревви топить за окупантів
Олександр Ревва зі своєю путіністкою мамою. Фото навколо ТБ

Мати українського гумориста Олександра Ревви, який будує свою кар'єру в Росії, але при цьому засуджує жорстокий напад на Україну висловила свою позицію щодо жорстокого нападу Росії на Україну.

Як розповіла вона в інтерв'ю Комсомольської правди в Росії, що її колишній чоловік і батько Ревви кинув її, коли Олександру і його сестрі-двійняті було по 4 місяці.

"Мені дуже складно було в житті. Колишній чоловік не платив аліменти, ніколи не допомагав. Я сама піднімала дітей, працюючи на трьох роботах. І з концертами їздила. Була на Бамі, в Норильську в мороз під 40 градусів виступала. Я все витримала. І вірю, що наша країна обов'язково переможе. І мій син так вихований. Ми давно росіяни. Низький уклін місту Донецьку, де ми всі народилися. Мій тато, дідусь Саші, був композитор, професор Донецької консерваторії. Його ім'ям названа вулиця в Донецьку. Але в першу чергу треба поважати ту країну, в якій живеш. Запевняю, мій син любить Росію. Саша ніколи не плюне в те місце, де він відбувся", - каже жінка.

відео дня
'Наша країна обов'язково переможе і син любить Росію': мати гумориста Ревви топить за окупантів
Рекомендуємо:

Вона також заявила, що її син солідарний з твердженням, що "нацистів потрібно знищувати". "Пишуть, Зеленський-Сашин друг. Вони просто разом були в КВК. І Міша Галустян, з мамою якого ми тут в Сочі спілкуємося, знав тоді Зеленського, ну і що?! Саша не проти Росії або президента нашого. Він міг сказати тільки те, що він за мир в загальному розумінні цього слова. Але при цьому ми розуміємо, що якщо нацистів треба знищити, - це правильно", - каже колишня мешканка Донецька, закликаючи вбивати своїх земляків через хворі амбіції терориста Путіна.

Відомо, що артист залишив всю нажиту нерухомість і разом з сім'єю влаштувався в Європі. Повертатися в Росію гуморист, який виступає під псевдонімом Артур Пирожков, поки не збирається. Зараз 47-річний Олександр Ревва з 39-річною дружиною Анжелікою і двома доньками живе в Іспанії.

Раніше батько шоумена розповів, що Ревва часто навідувався в Україну, адже там живе його "кращий друг" Зеленський. Крім того, за словами батька Ревви, в 2021 році Пирожков виступав і в Києві, і в Одесі. У жовтні минулого року заспівав на ювілеї українського олігарха Павла Фукса. Батько артиста також повідомив, що його виступ коштує 30-40 тисяч доларів.

Нагадаємо, раніше батько шоумена і артиста Олександра Реви (творчий псевдонім Артур Пирожков - авт.) Володимир Рева, який як і раніше живе в українському Донецьку, розповів, що посварився з сином і образив його через те, що артист не підтримує війну в Україні і вбивства мирних громадян Росією.

"Я ж коли дізнався про його поведінку, обізвав трошки - ми з сином посварилися і більше не спілкувалися. Він же разом з Меладзе брав участь у цьому збіговиську, яке виступало проти "спецоперації" в Україні", - каже батько, якого цитує Kp.ru.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти