StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Нагадує стосунки з абьюзером": Осадча розповіла, чому не можна "озиратися" на росіян

19 вересня 2022, 22:55
Катя Осадча написала іскрометний пост про ставлення до висловлювання росіян.
катя Осадча
Катя Осадча / Фото: Instagram Каті Осадчої

Українська телеведуча Катя Осадча відреагувала на слова двох популярних російських персон - Ксенії Собчак і Алли Пугачової. Зокрема, Собчак заявила, що українці - нацисти, тільки лише тому, що виступили проти участі Росіянки Наталії Водянової в кампанії популярного бренду.

У той же час, на підтримку України висловилася співачка Алла Пугачова, назвавши смерті російських солдатів марними.

Катя Осадча каже, що пора перестати реагувати на російських зірок. "Останні дні, на тлі жахів в Ізюмі ми отримали кілька меседжів з Росії. Вони різні, але є щось спільне для нас. Нагадаю - Собчак назвала нас нацистами за те, що українці висловлюються проти участі Наталії Водянової в рекламній компанії бренду Зара, а також Алла Пугачова висловилася на підтримку свого чоловіка, назвала мету загибелі росіян ілюзорною і закликала до мирного життя", - пише вона.

відео дня

За словами Осадчої, ці висловлювання абсолютно різні, але дещо об'єднуюче - реакція українців.

"Я думала, що нагадує мені таке постійне оглядання на сусіда, вибачте за таке прямолінійне порівняння, але, можливо, так буде наочніше. це схоже, як дівчина, яка пішла від хлопця абьюзера, але продовжує активно цікавитися його життям. І тут приблизно так, ми різні країни, з різними мовами, з різними культурами, ми це визнаємо і закликаємо до цього, але ми поки не можемо не озиратися на "хороших" чи поганих росіян, наші ЗМІ пишуть про російських зірок, пишуть в негативному світлі, але пишуть, а про них потрібно взагалі не писати, забути, як звуть", - говорить вона.

Осадча додає, що ми не можемо допустити гастролей хороших росіян після перемоги, адже такі помилки ми вже мали. артисти і громадяни країни терориста не можуть їхати, виступати, жартувати, співати, адже їх країна вбиває катує, гвалтує українців і ми не пробачимо цього ніколи.

"Вказати бренду на неприпустимість в рекламі дівчини з Росії-так. А нам реагувати на Собчак-Ні, вона в світовому контексті нуль, її крім своїх ніхто не чує, а з тими її "своїми" нам все вже давно зрозуміло, просто проявилося те, що ми і так знали. Прочитати пост Пугачової-так, можна подякувати під постом, що ці слова, можливо, років за сто щось змінять на болотах, але радіти три доби всіма соцмережами і ЗМІ – ні, краще більше порадіємо успіхам на фронті", - додає вона.

"Давайте будемо самодостатні у своїй культурі, кожен раз, коли хочеться відреагувати на росіян, згадайте і уявіть, що ви їх не знаєте і ніколи не знали і перейдіть на сторінку до Світової Зірки і подякуйте за підтримку", - каже Катя Осадча.

Нагадаємо, раніше російський адвокат Олександр Бенхін прокоментував висловлювання російської співачки Алли Пугачової, яка попросилася в" іноагенти", слідом за своїм чоловіком Максимом Галкіним.

За його словами, виступ Алли Пугачової носить емоційне забарвлення. Вона, природно, за свого чоловіка. "На даний момент, Алла Пугачова не зробила нічого, що могло б кваліфікувати її як іноагента. Так що, будемо чекати розвитку подій", - говорить він.

Галкін став іноагентом в РФ

Російський артист Максим Галкін, який відмовився підтримувати війну в Україні і Політику диктатора Путіна і був визнаний іноземним агентом, прокоментував це рішення влади країни-агресора.

"Я не продаю свою думку і свої думки і не купую чужі. Я торгівлею совістю не займаюся", - додав він. Артист також звернувся до Міністерства юстиції, вказавши на те, що "пристойні люди" не платять за щирість і чесність.

Незадовго до цього епізоду його дружина Алла Пугачова повернулася на батьківщину. Однією з причин називають нерухомість, якою володіє зоряне сімейство.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти