StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наомі Кемпбелл стала мамою вдруге

30 червня 2023, 16:20
Британська супермодель Наомі Кемпбелл тепер двічі мама.
Наомі Кемпбелл
Наомі Кемпбелл вдалася до послуг сурогатної матері/ instagram.com/naomi

Британська супермодель Наомі Кемпбелл у свої 53 роки стала матір'ю вдруге.

Як написала вона на своїй сторінці в Instagram, в родині селебріті сталося поповнення. На цей раз, Наомі стала матір'ю хлопчика.

"Мій маленький дорогий, знай, що тебе безмірно плекають і оточують любов'ю з того моменту, як ти удостоїв нас своєю появою. Справжній Дар від Бога, благослови! Ласкаво просимо, малюк", - написала вона, поставивши хештег "двічі мама".

відео дня

Вона також додала, що ніколи не пізно стати мамою.

На фото - старша дочка Наомі тримає за руку новонародженого малюка:

Відзначимо, що в травні 2021 року Кемпбелл повідомила, що стала мамою - це був, мабуть її найбільший секрет за весь час її публічного життя. Навіть близьке оточення не знало, що вона готується до появи на світ дитини.

Наомі виховує доньку, ймовірно, від сурогатної матері. Хто став батьком малятка - не відомо. Сама модель не знає свого біологічного батька, і пообіцяла матері, що ніколи не буде шукати контакту з цією людиною.

Схоже, що і хлопчика їй народила сурогатна мати, адже на недавніх фото Наомі виглядає струнко, свіжо і зовсім не вагітною.

Нагадаємо, раніше британська супермодель Наомі Кемпбелл піддалася критиці, завдяки своїм новим фотографіям, зробленим під час церемонії вручення Оскара.

Раніше Кемпбелл, яка відома своїми скандалами, проблемами з законом і романами, винесла в світ свою маленьку дочку. Поява Кемпбелл на публіці разом з дитиною - рідкість. Тому зіркова мама і маленька дівчинка потрапили в об'єктиви камер негайно.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти