StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Налчаджиоглу зізнався, як його донька від Лорак Софія ладнає з новою коханкою

18 січня 2024, 14:00
1107
Анастасія та Софія провели достатньо часу разом, щоб добре роззнайомитися.
Мурат Налчаджиоглу з дочкою, Анастасія Foxy
Мурат Налчаджиоглу показав, як відпочив в Дубаї з дочкою і Анастасією Foxy / колаж: Главред, фото: instagram.com/muratnalca

Новий рік-2024 турецький бізнесмен і колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу зустрів в Дубаї в компанії своїх коханих жінок - 12-річної доньки Софії та нової подруги, української моделі Анастасії Foxy. На відпочинку вони багато часу провели разом, і відпустка, схоже, вдалася на славу.

Щасливими спогадами з Дубая чоловік поділився у своєму блозі в Instagram. Він показав ролик, зібраний з фото і відео, відзнятих в Еміратах.

У кадрі Мурат, Анастасія і Софія багато гуляють і сміються, і, судячи з усього, модель прекрасно порозумілася з донькою бойфренда. На відео навіть з'являється момент, де вона плете дівчинці косички.

Багато хто з підписників Налчаджиоглу й досі не дуже вірять в щирість його почуттів до Анастасії Foxy і у міцність їх пари. Тому в коментарях під роликом не радіють за нього, а все більше жаліють Софію, якій доводиться все частіше знайомитися з подругами тата.

Дивіться відео, як Мурат Налчаджиоглу з донькою та коханою відпочили в Дубаї:

Раніше українська блогерка Даша Квіткова зізналася, з ким мріє піти на побачення. Вона розповіла, що її фаворит її не помічає, хоч вона і заграє з ним в соціальних мережах.

Також американський медіамагнат та інтернет-підприємець Марк Цукерберг показав однорічну Аурелію, наймолодшу доньку від Прісцилли Чан, в кокетливому образі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти