StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Нова пасія Мурата Налчаджиоглу засвітила каблучку на безіменному пальці

17 січня 2024, 01:24
2277
Роман колишнього чоловіка Ані Лорак і Анастасії Foxy набирає обертів всупереч прогнозам хейтерів.
Мурат Налчаджиоглу, Анастасія Foxy
Анастасія Foxy похвалилася каблучкою на безіменному пальці / колаж: Главред, фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу обирає українських жінок, і розходиться з ними зі скандалом: в 2019 році всі обговорювали його розлучення з Ані Лорак, нібито через його зради, в 2023 він пішов від візажистки Лілії Реус, звинувачуючи її в тому, що вона його використовувала.

Менше місяця тому стало відомо, що серце Мурата підкорила інша українка - модель Анастасія Foxy. Закохані безперервно клянуться один одному в ніжних почуттях в соціальних мережах, і, за чутками, вже живуть разом.

Крім того Налчаджиоглу не побоявся познайомити з Анастасією іншу свою велику любов - єдину доньку Софію. З новою обраницею тата 12-річна дівчинка зустрічала Новий рік в Дубаї.

відео дня

Нещодавно Foxy стала натякати, що її відносини з турецьким бізнесменом розвиваються не просто швидко, а мчать на надшвидкості: спершу в своєму блозі в Instagram вона опублікувала фото з Муратом з підписом: "Не дружиною треба бути, а коханою жінкою", потім в сторіс з'явився знімок, на якому модель нібито хвалиться манікюром. Не помітити кільце, схоже на обручку, на її безіменному пальці, міг тільки ледачий. Втім, поки Анастасія не стала уточнювати походження прикраси, та чи має до неї якесь відношення колишній чоловік Ані Лорак.

Анастасія Foxy
Анастасія Foxy похвалилася каблучкою на безіменному пальці / instagram.com/anastasija_foxy2

Раніше стало відомо, що зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел виходить заміж. Її обранцем став турецький мільярдер, з яким акторка зустрічалася протягом останнього року.

Також травесті-діва Монро розповіла про роман з народним депутатом, який їй, за чутками, приписували. Вона прокоментувала, хто насправді був її улюбленцем.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти