StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Гарний, але мене не помічає": Квіткова зізналася, з ким мріє піти на побачення

16 січня 2024, 20:20
Відома блогерка готова навіть закрити очі на різницю у віці, аби її фаворит звернув на неї увагу.
Даша Квіткова
Даша Квіткова зізналася в таємній симпатії до українського спортсмена / колаж: Главред, фото: instagram.com/kvittkova

У січні 2023 року українська блогерка Даша Квіткова поповнила ряди завидних українських холостячок - вона розлучилася з ведучим Микитою Добриніним, з яким зіграла весілля влітку 2020 року.

З тих пір особисте життя ефектної блондинки викликає у фанатів непідробний інтерес. Квітковій приписували романи з різними відомими чоловіками, але жоден з них вона не підтвердила.

Зате Даша нещодавно зізналася, що відчуває нерозділену симпатію до одного українського спортсмена. Розмова по душам у неї відбулася з тезкою, моделлю, ведучою і волонтеркою Дашею Астаф'євою, на шоу "Такі страви".

відео дня

Так Квіткова розповіла, що їй подобається український футболіст, півзахисник англійського клубу "Челсі" і збірної України, Михайло Мудрик. "Він мені просто попадається завжди в рекомендаціях, і я на нього тупо залипаю. Я розумію, що він молодий. Думаю, що він молодший за мене, я не знаю, скільки йому років. Я йому ставлю лайки, ставлю, але він мене не помічає. Міша, будь ласка, вже втомилася лайкати твої фотки, скиньте йому цей випуск! Боже, який він гарний, хороший!" - з посмішкою заявила блогерка.

Також вона зізналася, з ким з відомих чоловіків вона б не стала йти на побачення. У цей список потрапили Андрій Лузан, Валик Міхієнко, Коля Зирянов і Олексій Дурнєв.

Михайло Мудрик
Михайло Мудрик - таємна симпатія Квіткової / instagram.com/mmudryk10

Раніше українську співачку і музичного продюсера Наталію Могилевську захейтили за піар на прийомних дітях. Артистка, яка приховувала материнство цілих два роки, категорично поставила на місце кривдників.

Також стало відомо, що Аліна Гросу отримала серйозну травму на зйомках. На майданчику, де готувався новий кліп співачки, з нею стався нещасний випадок.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти