StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Накрили касетними бомбами: український актор показав, як сильно його поранили на передовій

12 серпня 2022, 09:33оновлено 12 серпня 2022, 10:36
Актор показав свої поранення і розповів, що сталося з ним на передовій.
Накрили касетними бомбами: український актор показав, як сильно його поранили на передовій
Мартін Філдман / Instagram

Українського актора Мартіна Філдмана (Віктор Стороженко - авт.) сильно поранили на війні, в боях під селом Зайцеве Донецької області.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram. "Битва тривала з 7:00 і до заходу сонця, за підтримки танків і переважної артилерії росіяни захопили наші позиції, ввечері ми знищили ворога і повернули контроль над фронтом. О 18: 00 наша команда з трьох чоловік я (Мавр), Расист і Вандам розрахунком розбили їх на захопленій позиції, всі забігли в бліндаж росіяни 200-е, після чого штурмова бригада 30/18 висунулася на зачистку. О 18: 45 нашу точку накрили касетні міни! Вже по Час медичної евакуації ми дізналися, що все зачищено. Фронт під нашим контролем!!!Моя жертва не дарма!!!",- написав Віктор.

На фото у артиста травмована половина обличчя і він знаходиться на лікарняному ліжку.

Користувачі Мережі і передплатники артиста побажали артисту якнайшвидшого одужання.

Нагадаємо, раніше відомий український співак і фронтмен поп-рок-групи "Антитіла" Тарас Тополя (зараз він служить парамедиком у ЗСУ) розповів історію про свого товариша по службі з позивним "Батя", який врятував його дітей від шлюбу зі співачкою Alyosha. Зворушливу історію музикант розповів шанувальникам на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"Батя" рятував наших дітей в інфекційному. Три роки тому. Пам'ятаю, як намучилися тоді з коханою, коли у дітей температура 40, блювота і нічого не допомагає. Через два тижні відділення "Баті" поставило малюків на ноги. На війні "Батя" теж рятує дітей. І дорослих хлопчиків, і маленьких, прикриваючи собою їх важке, але відносно мирне життя в тилу. Хоча офіційно в роті його посада не медик, проте всі знають, що" Батя" знає, як зробити так, щоб вижити", – написав Тополя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти