StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Соліст "Антитіл" Тополя показав, як рятує поранених бійців на передовій

21 липня 2022, 16:04
У відео добре можна розглянути те, як соліст рок-групи "Антитіла" Тарас Тополя в якості парамедика рятує на передовій життя своїм побратимам.
Тополі, ЗСУ
Соліст" антитіл " Тополі показав, як рятує поранених бійців на передовій/ УНІАН, Instagram

Вокаліст українського поп-рок-гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який зараз служить парамедиком на передовій у складі 130-го батальйонна терробони, показав у Instagram потужне фронтове відео.

"У травні підрозділи 130 батальйону зайшли на напрямок Циркуни, а також в Дементіївку, Прудянку, зайняли лісопосадки навколо цих селищ. Наступні півтора місяці наш батальйон утримував крайні, нульові, рубежі цих населених пунктів, відбиваючи майже щоденні наземні атаки ворога, суміжних підрозділів ЗСУ та НГУ, танків, прикриття ротацій, при цьому перебуваючи під постійним артилерійським, мінометним, танковим вогнем. Під словом "постійним" треба розуміти від сотні до тисячі прильотів ворожих артилерійських і реактивно-касетних снарядів щодоби. Не рахуючи авіанальотів і багаторазового використання фосфорних бомб", — зазначив Тарас.

У ролику видно, як бійці б'ються з російськими окупантами і ведуть жорсткі перестрілки. Крім того, у відео добре можна розглянути те, як Тополя в якості парамедика рятує життя своїм побратимам.

відео дня

читайте такожТарас Тополя розповів про смерть товариша

Нагадаємо, раніше Тарас Тополя, який практично відразу після повноцінного російського вторгнення в Україну вступив в ТРО, розповів про те, як ледь не загинув у бою, коли потрапив під ракетний удар.

"Ми перебазувалися з однієї позиції на іншу, але витратили додатковий час на збір речей. В результаті ми опинилися на точці прибуття на 30 хвилин пізніше. І протягом цих хвилин на нове місце нашого базування була випущена ракета. На щастя, в ціль вона не потрапила. Вибух взяв на себе білборд на трасі. Все це сталося в 20 хвилинах від нашої нової локації, яку б просто рознесло на шматочки при попаданні", – розповів співак.

Пізніше Тополя досить жорстко висловився про артистів, які вперто не помічали російської агресії в нашій країні з 2014 року і почали називати речі своїми іменами, лише коли від російського вторгнення постраждали вони самі або їх сім'ї.

"Зараз спостерігаємо велику кількість лицемірства, пристосуванства артистів, які раніше паслися в Російській Федерації. У кращому випадку вони обманювали себе, що це нормально. А в гіршому-прекрасно розуміли, що Росія вже напала в 2014-му, вже окупувала Крим. Вони закривали на це очі, бо мали свої мотиви-фінансові, ідеологічні", - зазначив співак.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти