StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Надя Дорофєєва жорстко підколола нового чоловіка

25 липня 2023, 12:10
Додо запросила шанувальників оцінити зовнішність Міші Кацуріна.
Надя Дорофєєва, Міша Кацурін
Надя Дорофєєва посміялася над невдалою стрижкою Міші Кацуріна / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва, яка тільки звикає до статусу дружини ресторатора Міші Кацуріна, своє почуття гумору по відношенню до чоловіка не стримує, і може навіть публічно посміятися над ним.

Так нещодавно на її сторінці в Instagram з'явилося фото коханого - голову, очевидно, він голить самостійно, і пропустив на потилиці велику ділянку волосся. Надя, давлячись від сміху повідомила, що так Кацурін проходив цілий день.

Після цього співачка звернулася до шанувальників з пропозицією придумати, на що ж схожий клаптик волосся, що залишився. Самій артистці він нагадував сову або Дракулу в польоті.

відео дня

Найсмішніші варіанти Дорофєєва виклала в сторіс: "шматочок піци", "дорітос", "Підстригся, але не зовсім" та ін. Пізніше вона обрала свого "фаворита" - Додо погодилася, що решта волосся на голові її нового чоловіка найбільше нагадує велику насінину, та подякувала фанатам за участь в опитуванні.

Міша Кацурін
Надя Дорофєєва посміялася над невдалою стрижкою Міші Кацуріна / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Раніше Міша Кацурін розповів, як відгуляв незвичайний парубочий вечір перед весіллям з Надею Дорофєєвою - друзі нареченого влаштували для нього "розвагу" з суспільно важливим змістом.

Також український дизайнер Катя Сільченко, яка створює вбрання для першої леді України Олени Зеленської, розкрила секрет фати Наді Дорофєєвої на її весіллі з Мішею Кацуріним.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти