StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Сподіваюся, що тепер їй тепло": Мадонна показала раритетне фото матері з особистого архіву

25 квітня 2023, 23:59оновлено 26 квітня 2023, 20:35
Майже шість десятиліть після смерті мами Мадж все ще оплакує її.
Мадонна
Мадонна показала рідкісне фото мами / ua.depositphotos.com

Американська співачка та поп-ікона Мадонна навіть в 64 роки залишається маминою дівчинкою. Її мама пішла з життя дуже рано, в 30 років, коли майбутній артистці було всього п'ять.

Життя у Мадонни-Луїзи Фортін забрав рак грудей, і її маленька донька дуже важко переживала втрату. Протягом двох років після смерті матері у неї траплялися напади: дівчинка страшенно боялася захворіти на онкологію і виходити на вулицю - у неї починалися панічні атаки, супроводжувані блювотою.

І зараз, через майже 60 років після відходу мами, Мадонна Чікконе має все, про що забажає, але спогади про свою тезку, яка подарувала їй життя, все ще свіжі. В Instagram-сторіс вона показала рідкісний знімок з матір'ю, а пізніше присвятила їй пост, який був навіяний відвідуванням артисткою її складу з пам'ятними речами.

відео дня

"Пам'ятаю, коли я була маленькою дівчинкою, моїй мамі завжди було холодно. Частково тому, що вона хворіла, а також тому, що ніколи не мала пальто. Вона завжди витрачала ті маленькі гроші, що в нас були, на пальто для нас, і я пам'ятаю, як мама стояла зі мною на вулиці і чекала на шкільний автобус посеред зими, тремтячи від холоду. Роки потому, коли я стала успішною, сестра моєї мами сказала: "Тепер ти можеш купити всі пальто, які не могла собі дозволити твоя мати!" Кожен раз, коли я надягаю шикарне пальто, я згадую свою маму. Сподіваюся, їй подобається мій смак в одязі. Але ще більше сподіваюся, що тепер їй завжди тепло", - пише Мадонна.

Мадонна з мамою
Мадонна з мамою / instagram.com/madonna

Раніше американська акторка і співачка Елісон Портер, яка стала відомою завдяки головній ролі у фільмі "Кучерявка Сью" (1991), вийшла заміж за друга дитинства, весілля з яким вважає своєю долею.

Також стала відома ймовірна стать другої дитини співачки Ріанни, яка приголомшила фанатів новиною про вагітність - папараці зловили артистку за покупками для майбутнього малюка.

Інші новини про Мадонну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти