StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

На колінах і з лопатою в руках: Лорак в Москві відзначилася дивною витівкою

1 травня 2023, 11:05
33694
Співачка Ані Лорак вирішила прямо в серці країни-агресора РФ влаштувати з лопатою в руках рекламну компанію свого нового альбому.
Лорак, лопата
Ані Лорак / Колаж фото УНІАН і ua.depositphotos.com

Скандально відома співачка родом з України Ані Лорак, яка вже більше року нічого не говорить про війну, яку проти українців розв'язала країна-агресор РФ, влаштувала новий лукавий перформанс прямо в центрі Москви. Кадри з місця подій поширили російські Telegram-канали.

Лорак озброїлася лопатою і почала найактивнішим чином висаджувати квіти ‒ мовляв, весна, нове життя та інші трюїзми. Весь захід співачка провела заради реклами свого чергового пісенного альбому, чому і запросила купу співробітників з різного роду пропагандистських російських видань.

Все відбувалося в Ботанічному саду МДУ імені Ломоносова. Лорак без тіні сумніву сіла на коліна і почала висаджувати квіти, не забуваючи при цьому позувати на камеру, про що її відкрито просили оператори і фотографи.

відео дня

"Можна сказати, з днем народження! Круто, що є можливість дати життя новій квіточці", – з натягнутою посмішкою сказала Лорак.

На колінах і з лопатою в руках: Лорак в Москві відзначилася дивною витівкою

Нагадаємо, раніше новий бойфренд Ані Лорак вирішив заступитися за скандальну співачку, проте ще більше погіршив ситуацію, розкривши справжні погляди "голубки миру" на війну в Україні.

На відміну від співачки, її колишній чоловік, Мурат Налчаджіоглу, проявляє любов і повагу до України - турецький бізнесмен розповів, чому залишається в країні під час війни і займається благодійністю.

Інші новини про Ані Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти