StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ми живемо з каналізацією, а не спимо під мертвим ведмедем": Дурнєв розповів про "немиту Рашку"

6 квітня 2022, 16:14
588
Дурнєв додає, що іноді неможливо вилікувати тих, хто загруз у брехні.
Олексій Дурнєв
Олексій Дурнєв поміркував на тему війни / відкриті джерела

Блогер і телеведучий Олексій Дурнєв поміркував про те, як гуманна цивілізація завжди перемагає варварство.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Гуманна цивілізація завжди перемагає варварство. На зміну людині з кийком приходить фрілансер з коворкінгу, якому не цікава війна і примус. Він хоче комфорту, зручний стрімінговий сервіс і щоб від нього відстали бовдури без мізків. Це еволюційний процес, що триває протягом всієї нашої історії. Природний процес. Закон. Звичайно, спалахи варварства відбуваються навіть в епоху колонізації космосу (чесноти, немита рашка з кривавим ножем), але це в основному агонія перед смертю застарілого лайна", - пише Дурнєв.

відео дня

читайте такожФанати відвернулися від Софії Стужук за замовчування війни-Дурнєв впевнений, що це її кінець

За словами Дурнєва, створення завжди перемагає руйнування. "Тому ми з вами живемо в будинках з каналізацією і вінілом, а не спимо під мертвим ведмедем в болоті. Люди більше люблять, ніж ненавидять. Теплі почуття не такі сильні, як жорстокість, але вони більш стабільні, стійкі і тривалі. Люди мають ресурс любити до нескінченності. Ненавидіти-ні. Тому божевільні диктатори, що йдуть війною, немочі і жалюгідні. Їх тіло гниє ще за життя. І війна-це єдиний інструмент демонстрації сили. Коли член не встає, хочеться підняти велику ракету", - філософствує блогер.

Він вважає, що здоровий глузд завжди перемагає безумство. Дурнєв додає, що іноді неможливо вилікувати тих, хто загруз у брехні, ідіотизмі і пропаганді. Але їх дійсно і рятувати не треба. Інтелект і логіка будують корпорації, створюють ринки, розробляють програми, винаходять ліки і придумують рецепти.

'Ми живемо з каналізацією, а не спимо під мертвим ведмедем': Дурнєв розповів про 'немиту Рашку'

"А тупість будує тільки фантастичні теорії змови. Вона більш проста і доступна, тому більш вразлива. Розумні завжди керували і будуть керувати дурнями. Напевно, природа не хотіла панькатися з ідіотами. Її можна зрозуміти. І, звичайно, " життя переможе смерть, а світ – темряву. У нас обов'язково Все Буде Добре. Слава Україні", - підсумовує він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти