StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ми розповімо, де вони ховаються": з'явилися фото путінського палацу, де він живе з Кабаєвою і дітьми

2 березня 2023, 10:11оновлено 2 березня 2023, 10:41
Палац Путіна був побудований за зразком зимової резиденції в Петербурзі. Сам інтер'єр -"дорого-багато".
Палац Путіна
Палац Путіна / Проект

Видання New York Post опублікувало знімки шикарного особняка, в якому проживає головний терорист планети, амбітний бункерний дід з імперськими замашками, президент РФ Путін, разом зі своєю молодою співмешканкою, матір'ю його дітей, гімнасткою Аліною Кабаєвою.

У звіті, який спочатку опублікувала Медіа-Група "Проект" сказано, що розташований в лісі на Валдаї — в 400 кілометрах від Москви — об'єкт був побудований незабаром після того, як Путін вийшов на політичну сцену в 1996 році. "Ми розповімо вам, де вони ховаються", — йдеться в повідомленні.

Путін хотів побудувати будинок на замовлення, щоб він нагадував Зимовий палац у Санкт-Петербурзі, відомий як "золотий дім".

Після офіційного розлучення з колишньою першою леді Людмилою Очеретною 70-річний Путін привіз в будинок 39-річну Кабаєву.

Палац Путіна
Палац Путіна / Проект

У 2020 році Путін почав будівництво нового будинку для своєї партнерки Кабаєвої, який стоїть поруч з "золотим домом".

Палац Путіна
Палац Путіна / Проект

"У 2021 році поруч з будинком Кабаєвої був побудований човновий причал", — йдеться в повідомленні. "Звідти по невеликому каналу можна дістатися на човні до величезного класичного палацового парку, розбитого на ділянці площею 28 гектарів. На цих землях колись розташовувався лісорозсадник, де вирощували саджанці хвойних дерев для відновлення національного парку".

Палац Путіна
Палац Путіна / Проект

"Приблизно на однаковій відстані від будинків Путіна і Кабаєвої знаходиться величезний спа-комплекс з солярієм, кріокамерою, 25-метровим басейном, хаммамом, сауною, грязелікарнею, масажними ваннами, кабінетами косметології та стоматології".

Спальня Путіна
Спальня Путіна / Проект

Як відомо, у Путіна є особистий бронепоїзд, на якому він добирається до притулку Путіна на березі озера.

Палац Путіна
Палац Путіна / Проект

"З цієї причини поруч з його резиденцією була побудована таємна станція", — сказав Проект.

Проект зробив супутникові знімки будинку, на яких видно Залізничні станції. У Путіна також є приватні залізничні станції для його резиденцій в Сочі і Ново-Огарьово під Москвою.

Палац Путіна
Палац Путіна / Проект
Палац Путіна
Палац Путіна / Проект

Кажуть також, що у Кабаєвої є безліч "супроводжуючих", які піклуються про все, що їй потрібно в будинку.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що до всіх основних резиденцій російського диктатора Володимира Путіна підведено залізничну гілку, а поруч побудували секретні станції. Принаймні, три локації, які можуть бути пов'язані із засекреченим залізничним сполученням Путіна.

Відзначається, що на території Валдайського національного парку під охороною знаходиться залізнична станція з вертолітним майданчиком поруч з селом Довгі бороди - це найближчий населений пункт до улюбленої Путіним Валдайської резиденції. Троє місцевих жителів повідомили виданню, що станція і спеціальна залізнична гілка до неї побудовані тільки для президента РФ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти