StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Музиканти з російської групи Wildways нарвалися на "Путін х**ло" на Atlas Weekend

10 липня 2021, 08:35оновлено 10 липня 2021, 10:09
Російські рокери навіщось сказали зі сцени в кінці виступу "Боже, бережи царя". Реакція українців була негайною.
Музиканти з російської групи Wildways нарвалися на 'Путін х**ло' на Atlas Weekend
Wildways виступили на Atlas Weekend 2021 / скріншот

Російська рок-група Wildways потрапыла у скандал, виступаючи на одному з найбільших музичних фестивалів України Atlas Weekend, який проходить з 5 по 11 липня в Києві.

Після завершення виступу соліст групи Анатолій Борисов сказав фразу "Боже, бережи царя" і нарвався на миттєву реакцію українців - слухачі почали співати відому пісню "Путін ху*ло".

Втім, російські музиканти вирішили зробити вигляд, що нічого не сталося, тому вони просто подякували гостям фестивалю за те, що ті прийшли їх послухати, і сказали, що скучили за виступами.

Відео інциденту опублікувала в You-tube Валерія Куценко.

Довідка. Рок-група Wildways була заснована в 2009 році в російському Брянську. Спочатку назвою групи було Sarah Where Is My Tea, але в 2014 році музиканти стали Wildways.

Колектив створив 8 музичних альбомів і 14 синглів. Найчастіше в своїх піснях вони порушують теми закоханості, залежностей, самотності й ненависті.

В основному колектив виступає в Росії та країнах СНД. Окрім українського Atlas Weekend, їх запросили ще на фестиваль "Файне місто" у Тернополі.

Як повідомляв Главред, на музичному фестивалі Atlas Weekend виступив російський співак Валерій Меладзе. Наприкінці виступу музикант подякував публіці за теплий прийом і вельми несподівано перейшов на українську мову.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти