StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Співачка Трінчер і блогер Волошин не змогли подати документи на розлучення

13 грудня 2023, 12:34
Співачка Анна Трінчер повідомила, що поки не змогла розлучитися з блогером Олександром Волошиним і назвала причину
Співачка Трінчер і блогер Волошин не змогли подати документи на розлучення
Трінчер і Волошин не змогли подати документи на розлучення / Колаж: Главред, фото: instagram.com/voloshyn_xx, instagram.com/annatrincher_official

Українська попспівачка Анна Трінчер повідомила, що разом з чоловіком-блогером Олександром Волошиним не змогла подати документи на розлучення. Про це розлючена дівчина написала на своїй сторінці в Instagram.

"Прийшли в ЗАГС. "Санітарний день" (якого не було, коли ми дзвонили і дізнавалися робочі години). Мене дуже дратує система розлучення. Який санітарний день, про який ніхто не знав. Причому, туди прийшло багато людей і всі вони розвернулися і поїхали додому", — повідомила фоловерам Трінчер.

Співачка поскаржилася, що під час війни розлучитися онлайн теж не можна. Тому через місяць Трінчер і Волошину знову доведеться зустрітися, щоб забрати свідоцтво про розлучення.

відео дня
45678
12345

Розлучення Трінчер і Волошина

Нагадаємо, наприкінці листопада 2023 року Анна Трінчер і Олександр Волошин оголосили про своє розлучення через рік, після весілля. Ініціатором розлучення став саме Волошин.

Також на своїй сторінці в Instagram блогер зазначив, що він відчуває себе травмованим неадекватною поведінкою свого біологічного батька в сім'ї. Він також пояснив, що розлучення з Анною мотивується, зокрема, його "генетичною схильністю" до руйнування відносин.

Зокрема, Олександра Волошина запитали, чи офіційно вони розлучилися. Виявилося, що пара ще не подавала відповідні документи. Блогер зазначив, що вони зі співачкою мають намір зробити це найближчим часом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти