StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дженніфер Еністон розповіла, яким був день перед смертю Меттью Перрі

13 грудня 2023, 03:05
235
Дженніфер Еністон заявила, що Меттью Перрі прожив останні дні свого життя щасливим і добре себе почував.
Еністон, Перрі
Еністон не змогла стримати сліз, розповідаючи про Перрі / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Відома актриса подруга Дженніфер Еністон висловилася про те, яким був останній день життя свого колеги по легендарному ситкому "Друзі" Меттью Перрі. Артистка дала інтерв'ю відомому виданню про кіно Variety.

Еністон говорила, що спілкувалася з Перрі в день його смерті. І, за її словами, 54-річний артист прожив останні місяці життя щасливим, здоровим і був на шляху до повного одужання.

Говорячи про смерть Перрі, Еністон не стримувала сліз.

відео дня

"Він був щасливий. Він був здоровий. Він кинув палити. Він набирав форму. Він був щасливий – це все, що я знаю. Я буквально листувалася з ним того ранку, кумедний Метті. Йому не було боляче. Він не боровся. Він був щасливий. Я хочу, щоб люди знали, що він справді здоровий і одужав. Він був у гонитві. Він так багато працював. Йому дійсно довелося нелегко. Я дуже сумую за ним. Всі ми сумуємо. Він нас так смішив. Сподіваюся, він здогадувався, що його любили так, як він ніколи не думав", - розповіла вона.

Нагадаємо, Меттью Перрі був знайдений мертвим у своєму будинку в Лос-Анджелесі 28 жовтня 2023 року в результаті утоплення у віці 54 років.

Раніше в мережі з'явилися нові лякаючі фото 47-річної зірки фільму "Американський пиріг" тари Рейд. Останні кілька років артистці сильно дістається від преси через її експериментів із зовнішністю.

Також 58-річна "Кері Бредшоу", актриса Сара Джессіка Паркер розповіла, в чому секрет її догляду за обличчям і тілом. Артистка зізналася, що на косметиці вона економить.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти