StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мовляв зник/втік/помер": у Винника прокоментували чутки про жахливу хворобу співака

19 квітня 2023, 14:02
Представник Олега Винника відреагував на новину про важку онкологію.
Олег Винник
Чутки про рак Олега Винника спростував представник співака / instagram.com/olegg.vynnyk

Днями скандальний блогер-пліткар Богдан Беспалов нібито розкрив секрет зникнення Олега Винника, яке хвилює його шанувальників вже рік. Позиціонуючи свої слова, як чисту правду, він заявив, що співак довгий час боровся з онкологією, а зараз справляється з її наслідками, так як перебіг хвороби був важким.

Новина про рак одного з секс-символів української естради миттю розлетілася по всіх ЗМІ. Однак Валерія Барон, керівник офіційного фан-клубу Олега Винника, як обличчя наближене, рішуче відкидає слова блогера.

На своїй сторінці в Facebook вона залишила пост-викриття Беспалова і зірок, які раніше були артисту товаришами, а тепер нібито смакують подробиці його хвороби з метою власної вигоди.

"У співака була онкологія" - Звідки така інформація? Лікар, лікарня, медичні документи, підтверджуючі діагноз? Немає? Чому немає? Та тому що у Берліні, як і у всьому цивілізованому світі діє принцип лікарської таємниці! Ні, не чули? "Зіркові друзі прикривають Винника і водять за ніс його аудиторію" - Винника не потрібно прикривати. Він не зробив нічого поганого. А постійні коментарі-здогадки колег і тих, хто ще вчора називав його другом, з насмішками, мовляв зник/втік/помер, можливо потрібні для власного піару коментуючих. Знаєте, навіть його відсутність у публічному просторі не залишає їх у спокої. Мабуть хвилюються, що рано чи пізно він таки з’явиться. І він з’явиться!" - впевнено заявляє Барон.

Нагадаємо, раніше Валерій Харчишин дав інтерв'ю, де розповів про причини зникнення Винника з інформаційного простору. Він розповів про волонтерську діяльність співака - з автомобілями для ЗСУ.

Також актриса жіночого кварталу та комік Ірина Сопонару дала свій коментар щодо від'їзду Олега Винника з України під час війни - артистка поміркувала про людську порядність.

Інші новини про Олега Винника:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти