"Могла статися біда": співак розкрив подробиці новорічного святкування з друзями

4 січня 2021, 16:48
Український співак зізнався, що дивом відбувся від фатальних наслідків через помилку, яку зробив в компанії по дурості.
Іван Нави
Іван Нави / прес-служба

Український виконавець Іван Наві поділився з Новим каналом сімейними різдвяними традиціями і згадав екстремальну історію з дитинства з приводу масового святкування 31 Грудня.

Співак розповів про свої новорічні та різдвяні традиції з рідного містечка під левом.

"На Різдво ми збираємося всією сім'єю в містечку біля Львова - Жовква, - каже він. - У нас велика сім'я Сяркевич, і це вже хороша традиція зібратися разом і колядувати. Я завжди беру акордеон і виконую свою сімейну святкову місію - граю колядки. Моя улюблена з дитинства- "Весела новина". Це Карпатська колядка, якої мене навчив дідусь. Кілька років тому разом з моїм другом і аранжувальником Андрієм Лемішкою зробили її аудіоверсію під акомпанемент контрабаса. Її зараз можна завантажити на усіх стрімінгових музичних платформах. А ще ми зняли на цю пісню кліп напередодні Різдва".

Іван Нави
Іван Нави / прес-служба

Також Іван розповів, що неодноразово брав участь у вертепі. І було це як в дитинстві, так і в дорослому віці, адже ця різдвяна традиція співакові дуже подобається.

Іван Наві - Почнемо все спочатку - слухати нову пісню:

"У дитинстві, наприклад, грав роль чорта. А нещодавно мені дали роль одного з царів, які принесли дари маленький Ісус", - ділиться артист.

Крім цього, він розповів цікаву і екстремальну історію з різдвяних свят з дитинства.

"Ми були з друзями малими та дурними і вирішили покидати петарди, - згадує виконавець. - І от одна з них залетіла мені в рукав. Я заледве встиг її витряхнути. Могла статись велика біда. Після того я не люблю феєрверків і тим більше петард. І дуже всіх дітей і підлітків тепер застерігаю від ігор ними. Краще сніжками покидатись. З моєю компанією ми завжди ходили колядувати, а потім могли весь вечір обговорювати скільки кому дали грошей чи цукерок за коляду".

До слова, за тиждень до Нового року Іван Наві представив нову пісню Почнемо все спочатку, на яку поки що не записав кліп.

Нагадаємо, що артист з'явиться в новому шоу Нового каналу "Де логіка?", дата виходу якого запланована на весну 2021.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти