StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Модель Алла Костромічова заінтригувала вагітним животом

15 квітня 2023, 14:21
2492
Алла Костромічова виклала гарне нове фото, але її підписники знайшли прихований факт.
Алла Костромічова
Алла Костромічова / Фото РБК, Instagram, колаж

Українська модель і провідна Топ модель по-українськи Алла Костромічова заінтригувала у своїх сторіз неоднозначним фото.

Так, на своїй сторінці в Instagram, модель і телеведуча виклала фото, де похвалилася своїми довжелезними ногами. Однак в той же самий час, у селебріті чітко видно вагітний живіт.

На це їй вказали і її підписники.

"Ноги супер але мені одній животик здається?", "Ось і я зайшла почитати коментарі, тому що мені теж так здається", "І ноги, і животик хороші", "Я бачу животик", - пишуть фанати Костромічової.

Алла Костромічова
Алла Костромічова / Instagram

Тим часом, сама модель ніяк не коментує своє становище, навіть якщо його і немає.

Нагадаємо, раніше українська актриса, телеведуча і модель Даша Астаф'єва ощасливила своїх підписників несподіваним зізнанням.

"Ваша взяла. Я вагітна", - написала зірка на своїй сторінці в Instagram. І тут її фоловери могли б зрадіти, якби жодне "але". Астаф'єва поспішила уточнити, що вагітна вона не дитиною, а горами. "Я вагітна. Але Карпатами. Все. І здається, це назавжди!"- написала Астаф'єва.

Раніше також дружина хореографа і учасника першого "Холостяка" Макса Чмерковського, який живе в США і брав участь у зйомках проекту "Танці. World Of Dance " Пета Мургатройд, похвалилася своїм вагітним животом.

Крім того, голлівудська актриса Блейк Лавлі, яка нещодавно народила четверту дитину від іншого актора Райана Рейнольдса, показала, як виглядає її тіло після четвертих пологів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти