StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Глибоко вагітна дружина Чмерковського показала свої форми на відпочинку

12 квітня 2023, 14:46
Макс Чмерковський вивіз свою сім'ю на відпочинок до Мексики. Пара очікує поповнення в червні.
Макс Чмерковський
Макс Чмерковський / 1 + 1 прес-служба

Дружина хореографа і учасника першого "Холостяка" Макса Чмерковського, який живе в США і брав участь у зйомках проекту "Танці. World Of Dance " Пета Мургатройд, похвалилася своїм вагітним животом.

На своїй сторінці в Instagram, танцівниця частенько викладає смішні відео, на яких вона з вагітним животом танцює разом з Чмерковським. Пета також відверто ділиться фото з відпочинку в Мексиці, де вона відмінно проводить час зі своїм старшим сином і чоловіком.

Макс Чмерковський та Пета Мургатройд
Макс Чмерковський та Пета Мургатройд / Instagram

Про вагітність зірки стало відомо нещодавно. Крім того, пара ділилася особистою драмою і розповідала, які у них були складнощі із зачаттям другої дитини.

Пета Мургатройд
Пета Мургатройд / Instagram

Виявилося, що Пета навіть проходила гормональну терапію, а також кілька спроб ЕКО. Якраз напередодні чергового сеансу і стало відомо, що пара очікує другого малюка, який був зачатий природним шляхом.

Пета Мургатройд
Пета Мургатройд / Instagram

Нагадаємо, раніше дружина екс-холостяка і судді проекту "Танці з зірками" Максима Чмерковського Пета Мургатройд поділилася особистою драмою.

Як розповіла вона в інтерв'ю журналу People, в той час, як Макс Чмерковський був в Україні і судив танцювальний проект, вона загриміла в лікарню з коронавірусом. У той же час, лікар при госпіталізації професійної танцівниці і дружини екс-холостяка, повідомив Петі, що та була вагітна і втратила дитину.

Пізніше стало відомо про те, що Чмерковський, стане батьком вдруге.

Про це на своїй сторінці в Instagram поділилася його дружина, американська танцівниця Пета Мургатройд.

"Для мене величезна радість нарешті повідомити, що ми з Максимом чекаємо нашого Чмерковського номер 2. Після 2 років постійної боротьби і душевних страждань, 3 викиднів і невдалого перенесення ембріонів... у нас здорова булочка в духовці. Це був шок для всіх нас, і ми дізналися прямо перед тим, як я збиралася на другий тур ЕКО. Я хочу подякувати всім вам, хто був поруч зі мною з самого початку. Таке відчуття, що я ділюся цією новиною зі своєю великою родиною. Спасибі, що поділилися своїми історіями і порадами, які допомогли мені пройти мій цикл ЕКО, і спасибі за безліч надихаючих коментарів і особистих повідомлень... я прочитала їх все", - написала Пета.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти