StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Міша Кацурін розповів про особливості інтимного життя з Надею Дорофєєвою: "Рекомендую"

2 листопада 2022, 20:27
Бойфренд Дорофєєвої зізнався, чого боялася співачка до близькості з ним.
Міша Кацурін, Надя Дорофєєва
Міша Кацурін розкрив пікантну подробицю його інтимного життя з Надею Дорофєєвою / instagram.com/misha_katsurin, instagram.com/nadyadorofeeva

Український ресторатор, музикант і блогер Міша Кацурин розповів, що у нього є незвичайне хобі - він "колекціонує" незвичайні слова. Поглиблене вивчення української мови подарувало йому новий, захоплюючий світ, повний цікавих виразів, якими він час від часу ділиться зі своїми шанувальниками.

Так Кацурін нещодавно заглибився у квітчастий світ української обсценної лексики. На своїй сторінці в Instagram він зізнався, що вивчати нові лайки йому було складно.

А ось слова любові прийшли до нього дуже легко, адже поруч з ним виявилася потрібна жінка, яка його надихає - українська співачка Надя Дорофєєва. Міша зазначає: і в повсякденному житті, і в інтимному він дуже балакучий. Базікати без угаву в ліжку з Дорофєєвою для нього - справжня насолода.

відео дня

"Лаятися мені було складно, а ось кохатися "полетіло" з першого разу. Я дуже говіркий у ліжку. І ми з милою були впевнені, шо буде цирк. Але все сталося так органічно і мелодійно, немов ми так робили все життя. Рекомендую!" - поділився Кацурин.

Раніше акторка Жіночого кварталу і комік Ірина Сопонару "засліпила" фанатів сяйвом яскравого кадру, на якому вона постала одягненою в пікантний корсет від українського бренду.

Також супермодель, акторка і одна з найкрасивіших жінок ХХ століття за версією Playboy 56-річна Сінді Кроуфорд засвітила соковиті стегна в сукні-мантії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти