StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Світове визнання: нову пісню Тіни Кароль номінували на Греммі

28 серпня 2023, 13:53
Її співпраця з Дайан Уоррен вилилася в дещо більше, ніж просто музика.
Тіна Кароль
Тіна Кароль і Дайан Уоррен - One Nation Under Love номінували на Греммі / колаж: Главред, фото: instagram.com/tina_karol

Українська культура, зокрема музика, продовжує впевнено завойовувати світові сцени. Свій внесок у цю благородну місію внесла співачка Тіна Кароль - разом з легендарним оскароносним композитором Дайан Уоррен, яка співпрацювала з Селін Діон, Леді Гагою, Вітні Х'юстон, Тіною Тернер та ін., українська співачка створила композицію One Nation Under Love.

"Я довго ходила з ідеєю, що це не просто має бути пісня, це не просто композитор має бути, це не просто проєкт. Я зверталася до багатьох продюсерів, менеджерів", - зазначила Кароль в ефірі Сніданку з 1+1. Вона розповіла, що моментально знайшла з Дайан Уоррен спільну мову, і працювати з нею було легко, тому що у них з композитором була "хімія".

До того ж Уоррен була рада працювати над піснею, що присвячена Україні, так як сама гаряче підтримує нашу країну. В результаті вийшов трек, який помітили.

відео дня

Так Кароль повідомила неймовірні новини: її з Уоррен труд був номінований на престижну музичну премію Греммі в декількох номінаціях.

"Побачимо! Навіть наш симфонічний оркестр також поданий до Греммі. Буде видно, чи дадуть нам короткий шорт-лист чи довгий. Я не знаю. Це вже таке: "Ви мусите це зробити!" - переконана Тіна.

Раніше голлівудський актор і режисер Шон Пенн представив трейлер фільму про Україну. У документалці з гучною назвою показані кадри подій 2013-2014 років, повномасштабної війни та її наслідків.

Також Софія Ротару оприлюднила, як виглядає зараз. Свіжих фото співачки ніхто не бачив більше року. Втім, і нинішній вигляд Софії Михайлівни викликав у шанувальників занепокоєння.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти