Michelle Andrade і Артем Пивоваров заспівали дуетом

5 травня 2020, 16:15
Michelle Andrade і Артем Пивоваров після спільної участі у шоу на Новому каналі несподівано вирішили зняти спільний мікс на пісні Будинок і Proud, а потім записати пісню.
Артем Пивоваров і Мішель Андраде записали хіт
Артем Пивоваров і Мішель Андраде записали хіт / Новий Канал

Зірки українського шоубізу Артем Пивоваров і Мішель Андраде зіграли один проти одного в шоу Суперінтуіція на Новому каналі. І так розійшлися, що вирішили записати спільну пісню. Вони до цього прийняли рішення зробити мікс з пісень Будинок і Proud. Відео на нього артисти зняли в домашніх умовах по відеозв'язку.

"Робота йшла легко і швидко. Артем подзвонив мені з пропозицією, і, здається, я відразу погодилася (сміється). Мені було дуже приємно, що він запросив заспівати разом саме мене. А ще дуже сподобався задум пісні – Артем запропонував також додати частину моєї пісні PROUD, яка в цьому міксі заграла новими фарбами. Підхід Артема до роботи і його творча легкість мені близькі", – розповіла Мішель Новому каналу.

На питання, чому саме Michelle Andrade Пивоваров вибрав для спільної роботи, співак зізнався, що глядачі просили його зробити колаборацію.читайте такожStay At Home - Леся Нікітюк і PZF записали пісню

відео дня

"Мені не довелося довго думати. Один з перших ефірів, які ми провели під час карантину, був з Мішель. І дуже багато глядачі писали про те, що вони хотіли б почути нашу спільну роботу. Ми звернули на це увагу і вирішили зробити таку композицію в домашніх умовах", - сказав він.

Мікс пісень Будинок і Proud так сподобався фанам Мішель і Артема, що вони закидали своїх улюбленців проханнями про дуетному треку. І артисти таки вирішили підірвати всіх першою спільною піснею!

"Коли ми познайомилися з Мішель, я звернув увагу на її гіперактивність, відкритість і енергетику, яку вона випромінює. Мені імпонують такі якості. Перш за все я ціную в людях щирість. У Мішель вона відчувається не тільки при зустрічі, а навіть через екран, коли той виступає, а ти її слухаєш. Вона справжня. У найближчому майбутньому ми порадуємо вас одним сюрпризом. Чекайте – скоро дізнаєтесь!", – заінтригував Артем Пивоварів.

Коли можна буде почути запальний дует, зірки не признаються. А от побачити поєдинок гарячої україно-болівійської красуні Michelle Andrade і нестримного стихійного Артема Пивоварову можна в тому самому випуску шоу Суперінтуіція на Новому 6 травня.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко на карантині записала фільм про домашнє насильство після того, як опинилася в центрі скандалу через необережне висловлювання про сімейних відносинах і насильство щодо жінок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти